Zaposlenje novi sad i okolina - Susretit će se u sredini

petak , 21.12.2018.

posao novi sad i okolina










Click here: Zaposlenje novi sad i okolina






Đorđević-Bivši vojni obaveštajac, prof. Nalazi se u Prokuplju u Sokićevom bulevaru, u Omladinskoj ulici, u najlepšem delu za stanovanje i tihu delatnost. Molim, samo ozbiljne ponude.



zaposlenje novi sad i okolina

Najteže joj je palo prosuđivanje na osnovu njene fotografije na kojoj, kako kaže, ima šminku i pozira. Struja je došla u Novi Sad tek popodne.



zaposlenje novi sad i okolina

FOTO: Novosađanka osramoćena na Tviteru jer je tražila posao spremačice - Građevinska limarija za poslovne prostore i industrijske objekte....



zaposlenje novi sad i okolina

Identifikacioni broj oglasa: - 20140119042215 Link oglasa: Slični mali oglasi - nemacka, firma, minhen, okolina, ciscenjem, fitnes, centara, stanova : Potrebna radnica za posao strikanja na masini Brother sa podrucja Novi Sad ili okolina. Potrebna radnica za posao štrikanja na mašini Brother, sa područja Novog Sada ili okoline, može i penzioner. Kuća je udaljena oko 6km od palilulske rampe, i oko 70m od glavnog puta - Donjovlaške ulice. Useljiva je, plac je uknjižen na ime prodavca, započet je postupak legalizacije kuće. Ima struju, vodu bunarsku preko hidrofora, telefonsku liniju, gradska vodovodna mreža je postavljena na oko 200m od kuće. Autobuska stanica je udaljena oko 400m. Održavanje prostorija i uredjaja u stanu, pomoć u nabavci i kuvanju, i - drugo po potrebi tokom svih 24 sata. Beograd i okolina, a po dogovoru i inostranstvo. Kuća je nova, sa svom infrastrukturom. Na imanju ima četiri izvora. Kuća i pomoćni objekti su posebna cijena. Može zamena za objekte primorje ili zemljište, ili Podgorica i okolina. Nudim slani i slatki program, od sendviča, preko proja i pita pa do finih i slatkih mafina. I sve to lepo dekorisano i servirano stiže do Vašeg doma - Novi Sad i okolina, besplatna dostava, na Vama je samo da uživate. Pored ovih usluga radim i ketring u Vašem stanu, što podrazumeva Vaš materijal, a moje ruke. Ta usluga iznosi 170,00 dinara po tacni. Kuća je skoro završena - ima vodu, struju i telefonski priključak. Nalazi se u Prokuplju u Sokićevom bulevaru, u Omladinskoj ulici, u najlepšem delu za stanovanje i tihu delatnost. Okolina je jako lepo sredjena i idealna je za turizam, jer je udaljena oko 500 metara od lokalnog puta Prokuplje - Niš. Kuća ima sve dozvole, uknjižena je, te je moguće i dobiti kredit za njenu kupovinu. Poželjne lokacije: Novi Beograd do Bežanije, okolina Vukovog spomenika, Vračar i Zvezdara. Isključivo od vlasnika i na duži vremenski period, najviše do 200 evra. Radila bih od prvog oktobra 2012, jer sam trenutno u Bazeu. Imam radno iskustvo - radila sam u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj. Imam 54 godine i ozbiljna sam žena. Isključivo bih radila u Brčkom, a nije problem i okolina Brčkog. Molim, samo ozbiljne ponude.



Gradjanski Oglasnik
Oko 21 čas ponovo je gađan Niš... Poželjne lokacije: Novi Beograd do Bežanije, okolina Vukovog spomenika, Vračar i Zvezdara. Okolina je jako lepo sredjena i idealna je za turizam, jer je udaljena oko 500 metara od lokalnog puta Prokuplje - Niš. MOLIMO VAS, obratite pažnju na pravopis i gramatiku, prednost imaju komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka. Bilo cime da sa bavite a da Vam treba neko za administraciju nazovite. Dobila sam ponudu da čuvam dvoje dece u Švajcarskoj, ali nemam hrvatski pasoš. Buknuo je požar na novim rezervoarima, pa se nebom proteže gust dim. Avioni zločinaca su nadletali grad i posle toga jer su snimcima trebali da uvere glavešine u Briselu da posao obavljaju kako im je naređeno. Izdajem ili prodajem veći poslovni prostror, sa ili bez dvorišta, blizu glavne autobuske stanice.

[Oglasi Jastrebarsko Osobni kontakti(2. strana) |Larin chat|Cmokic chat]






Oznake: foto, Novosađanka, osramoćena, naš, Tviteru, jer, je, tražila, posao, spremačice

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.