Elegant Rose - Working In Background Klinčić & Jasmin - Prirodni sapuni - Blog.hr

petak, 13.01.2012.

Klinčić & Jasmin

Eterično ulje klinčića: Ljekovito eterično ulje koje se nalazi u klinčiću, čini približno 90 posto aromatični fenol eugenol. On mu daje ugodan miris. Upravo zbog puno eugenola klinčiću se pripisuje visoka ljekovita vrijednost antiseptičkog djelovanja.

Med: Med se u kozmetici koristi od davnina, pa se smatra najstarijim, provjerenim te potpuno bezopasnim prirodnim proizvodom za njegu kože. Zahvaljujući ugljikohidratima, mineralima, vitaminima i kiselinama od kojih se sastoji, med kožu njeguje, vlaži i pomaže joj da zadrži vlastitu vlagu te tako spriječava prerano starenje i pojavu bora, štiti kožu od gljivica i bakterija, ublažava upalne procese, štiti od slobodnih radikala i na kraju hrani kožu.

Shea maslac: Shea maslac je zbog svojeg sastava nezamjenjiv u svakodnevnoj njezi kože. Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica kože i za njegu starije kože. Djeluje protuupalno, pa pomaže kod raznih oboljenja kože kao što je psorijaza, seboreja, ekcemi, neurodermitis i akne. Isto tako pomaže kod zacjeljivanja manjih rana, ogrebotina i opekotina. Shea maslac duboko prodire u kožu, regenerira je, pa se može koristiti i kod tretmana strija i ožiljaka.


dizajn etikete: moj yes

- 14:00 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  siječanj, 2012  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Siječanj 2012 (4)

Opis bloga

Tradicionalni sapuni ručno su proizvedeni po receptima poznatim još od doba Adama i Eve. Proizvedeni su procesom saponifikacije biljnih ulja.

Kliknite na vrstu sapuna:






Linkovi

Napravite vlastiti recept za sapun

kontakt: prirodni_sapuni@yahoo.com

Lokacija

Zagreb

Broj posjetitelja


Website counter