Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Zlatko Kranjčar-gdje je kraj glupostima????


Naš izbornik Cicek Kranjčar opet ima svoje "bleke". Osvojio je 7 bodova, ali i svojim ponašanjem uspio to sve pokvariti. Prvo je suspendirao Tomasa, a sad se sam sebi posrao u zube i vraća ga ne samo u reprezentaciju nego i u prvih 11. Uopće ne želim spominjati taktičke gluposti poput postavljanja veznjaka Vranješa na mjesto stopera u utakmici s Bugarskom zbog čega smo indirektno primili 2 pogotka.

Nakon Tomasa Cico se danas okomio na Stipu Pletikosu, unatoč svemu najbolje vratara Hrvatske kojeg se mora čim prije vratiti u formu. Međutim ovaj je bio sprijećen jučer doći u Zagreb zbog olujnog nevremena jer su bile otkazane zrakoplovne linije. Uopće ne uvažavajuči posve razumljive razloge Cico je brže bolje pozvao Vladimira Vasilja i tako ostavio Pletikosu na cjedilu. Ne samo da je zajebao Pletikosu, nego je pozvao i Vladimira Vasilja koji je istina branio odlično u utakmici s Varteksom, ali od kojeg u HNL-u ima barem 2 bolja vratara-Horvat i Kale.

To je još jedan primjer forsiranja dinamovaca koji nakon samo jedne dobre partije imaju zagarantirano mjesto u reprezetaciji iako tabore tek na 5. mjestu HNL-a. Kranjčar je nedavno izazvao veliki bijes ostatka Hrvatske kad je izjavio da bi se sve utakmice trebale igrati u Maksimiru.

Posebna priča je njegov sin Niko koji praktički ne može igrati gore, ali je zato standardan u reprezentaciji i nakon što ovaj odigrao jedva prolazno prve dvije utakmice Cico ga hvali na sva usta.
Ima još jedna priča vezana za mlađeg Kranjčara, samo zbog njega je uveo pravilo da nije važno je li standardan u svojem klubu. Čim se Niko opet standardizirao u sastavu Dinamo, vratio se na jedino logično razmišljanje da igrači koji ne budu igrali neće dobiti poziv-prve žrtve su Ivica Olić i Jerko Leko.

Jedino što u njegovom dosadašnjem mandatu je bilo dobro to je bilo ono najvažnije rezultat i igra, ali Cico mora izgleda i to pokvariti pa sad mijenja sustav u 4-2-3-1 bez Klasnića u idealnoj formaciji, ali s Da Silvom.
I dalje uporno forsira igrače iz HNL-a(čitaj Dinama), a ne poziva onoga najboljega Luku Modrića jedinog igrača HNL-e koji stvarno zaslužuje da igra u reprezetaciji.
Evo zbog sve toga mi je Cico počeo lagano ići na kurac tako da priželjkujem uvjerljiv poraz u Dublinu kako bi se barem malo zatresla stolica lokalnog pijanca.

Post je objavljen 15.11.2004. u 11:55 sati.