Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinach

Marketing

Navečer...

Sjedim za tim kompjuterom već o-ho-ho vremena..nikak da mi se počne spavati... Puše vjetar, luđački..i baš mi se to sviđa. Ružno mi je kaj je hladan..al jbg..
Sva sam neka..posebna danas..Romantika me pere.. Ona razmišljanja danas, ranije i niže.. bez brige, nisu tužna..samo su mi u tom trenutku falile nečije usne i poljupci...sutra bude sve ok opet ... doći ću opet na svoje..


Isusek, kak mi je dosadno...jedva čekam da počnu adventska događanja, svjetla po gradu...pokloni..kupovanje i dobivanje....juhuhuhuuu..
Dobila sam danas zanimljiv PM na Forumu od jedne cure s nekog starog foruma koja se sjeća mene i moje tadašnje bolje polovice..i naših izljeva osjećaja preko postova..jer smo joj baš super bili... hehe, drago mi je da se još netko toga sjeća.. al kaj je,je..upadali smo u oči ljudima zbog načina upoznavanja, količine slatkih malih riječi koje su išle od jednog do drugog.. eh.. memories..
uglavnom, life goes on... samo me to opralo zbog datuma... a sad bi uskoro bilo 3 godine... ah..uglavnom, nezanimljivo. Istina, ne toliko ko diskurzivne kamate..ali ah...


Post je objavljen 15.11.2004. u 00:28 sati.