Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

HNL 15. kolo


DINAMO 2:1 VARTEKS(Zahora, Štrok;Mujanović)
-nezaslužena pobjeda Dinama koji su spali na to da protiv Varteksa i Maximiru budu podređena momčad. Osim odlične akcije Kranjčara, Buljata i realizatora Zahore, do zadnjih 10 minuta kad se Varteks potpuno otvorio nisu stvorili niti jednu šansu. Opravdanje njim nije niti kaljuža od travnjaka jer je Varteks koji njeguje isti tip nogometa odigrao vrlo dobro i čak lijepo za oko. S takvom igrom trebali su i pobijediti da su Petričević, Halilović i Jolić bili precizniji. Zadnja linija Dinama je i dalje očajna jednim kvalitetnim pasom su 3-4 puta igrači Varteksa izbacili kompletnu obranu iz igre i dolazili u situacije 1-na-1 s Vasiljom koji je to poskidao i ispao junak utakmice. Osim Vasilja treba spomenuti i Kranjčara koji je odigrao po meni najboju utakmicu sezone, a dobar je bio i Agić. Svi ostali igrali su na razini druge lige, pogotovo se to odnosi na Ljubojevića koji je opet bio nevidljiv i jasno je zašto ima minimalnu minutažu.
Kod Varteksa su mi se svidjeli Pertičević i Granić, zakazao je Šafarić, a Rumbak je u završnici poskidao nekoliko teških lopti.

KAMEN 2:1 HAJDUK(Lišnić, Šaranović;Blatnjak-11m)
-jebiga popušili su i sad umjesto 1. mjesta i +5 je samo +2. Ne mogu komenirat jer sam samo vidio golove s utakmice......Sljedeće 3 utakmice Hajduk igra u Zadru i na Poljudu protiv Slavena i Dinama, s tim 9 bodova bi vjerojatno osvojili naslov jesenskih prvaka i pobjegli Dinamu na +5-8.

ZADAR 2:2 RIJEKA(Buljat, Ljuta;Ivančić, Linić)
-nekako očekivani rezulat. Treba obratiti pažnju na ovog mladog Juricu Buljata koji ima jedan od najjačih udaraca u ligi.

MEĐIMURJE 0:1 ZAGREB(Sesar autogol)
-po onom što sam čuo domaćini su bili bolji, a Zagreb je odnio bodove. Ovom pobjedom su se odlijepili od trojca koji će se boriti za opstanak.

OSIJEK 2:1 PULA(Milardović, Jukić;Raić-Sudar)
-Pamićevi momci i dalje gube, dok Osijek igra nevjerojatno dobro s obzirom na cjelokupnu situaciju u klubu i momčad koja je sastavljana samo od domaćih igrača. Toplo im želim da uđu u Ligu za prvaka.

SLAVEN 2:1 INTER(Vručina, Posavec-11m;Gulić)
-Div iz Zaprešića polako, ali sigurnno gubi prednost koju je ostvario na startu prvenstva. Dok s druge sstrane Belupo koji je grozno startao nakon dolaska Branka Karačića igra fantastično. Možda je od Karačića važniji Igor Musa koji se nameće kao jedan od najboljih igrača lige.

TABLICA:

1. INTER 27
2. HAJDUK 26
3. RIJEKA 26
4. VARTEKS 25
5. DINAMO 24
6. OSIJEK 24
7. SLAVEN 24
8. KAMEN 23
9. ZAGREB 17
10. ZADAR 13
11. PULA 12
12. MEĐIMURJE 9

Post je objavljen 13.11.2004. u 21:15 sati.