Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drkica

Marketing

Sta reci jos, osim da je ostalo jos 7 dana do velikog spektakla. Dana 20.11.2004 odrazaje se party u Splitu na kojem ce nastupati jedan od najboljih svjetskih DJ-a legendarni CAAAAAAAARL COOOOOOOOOOOX



Carl Cox

DJ čija biografija ne stane na flyer koliko god ga velikim napravili. Njegov je život obilježila najuspješnija karijera koju uopće možete zamisliti, a ogromno bogatstvo koje danas posjeduje stvoreno je upravo nebrojenim nastupima po cijelome svijetu u dupkom punim dvoranama i klubovima.

Split je po prvi puta svim hrvatskim partygoerima otvorio velika vrata sportskog centra Gripe i organiziravši najspektakularniji event u zadnjih nekoliko godina, otvorio novu stranicu kako splitskog, tako i hrvatskog noćnog života. Uz vrhunski razglas ( 50 kW) Brace Radovića , svjetlosne efekte, video zidove-ove sa pratećim informacijama, tu je i nekolicina profesionalnih V.J.-a koji će podgrijati već ionako užarenu atmosferu vještim programiranjem svjetlosnih instalacija u dvorani, a gostima iz Zagreba i Rijeke osiguran je prijevoz autobusima do mjesta zbivanja.
Uz Coxa , nastupiti će i domaće snage: Ivan Komlinović (Zagreb), Zorro (Šibenik), Marc Times (Osijek), Luka Jakir (Makarska), Ari (Sarajevo) i Pero Full House (Solin)
Na kraju poslastica za sve one kojima to bude malo. After party će se održati u klubu Metropolis koji je udaljen svega stotinjak metara od dvorane i na kojemu će sve od sebe dati splitski dj Pille i solinski Pero Full House...


Idemo na pa cemo tek toliko da . Onda krece Cox sa pa cemo malo i puno bite cemo i nastat ce atmosfera. Nece biti jer smo svi a su nepozeljni i jos malo cemo pa cemo sve do pa cemo na after jos malo a neki . Na afteru cemo da opet . Onima koji ne dodju na jedno veliko .

Post je objavljen 13.11.2004. u 11:46 sati.