Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypotter

Marketing

Obavijest





Tvrtka Warner Bros. pokrenula je vlastitu web stranicu o popularnom liku iz dječjih romana: www.harrypotter.com

NEW YORK - Web portal koji se dugo očekivao i kojem je prethodilo stotine "fanovskih" web stranica konačno je na internetu. To je online prostor na kojem se može naći sve što treba znati o najnovijem čarobnjakovu šegrtu u literaturi, Harry Potteru, oblikovan kao bogato interaktivno okružje koje će se tijekom vremena nadograđivati novim sadržajima poput igara i isječaka iz filma te drugih mogućnosti za ljubitelje popularnih knjiga kako bi im dodatno obogatilo ionako uzbuđujuće iskusto čitanja sad već čitave serije knjiga.

Warner Brothers pozivaju autore fanovskih web stranica o Harryju Potteru da se im pridruže te tako stvore novu online zajednicu. Tvrtka će im omogućiti pristup kvalitetnim slikama i drugim sadržajima kako bi još bolje opremili svoje Harry Potter stranice.

Pri dolasku na službenu web stranicu posjetitelja čeka kratki animirani film o slavnom Hogwarts Express vlaku, u kojem Harry Potter i njegovi prijatelji iz razreda putuju s King's Cross postaje do Hogwartove škole vještičarenja i čarobnjaštva.

Nakon ulaska na web stranicu posjetitelj može odabrati razna odredišta poznata iz knjiga o Harryju Potteru. Tako "Hogwarts" nudi budućim čarobnjakovim šegrtima mali prijemni ispit, a put kroz "Dijagonalni prolaz" pruža magičnu šetnju i mogućnost slanja e-razglednica prijateljima. Warner Brothers će za koji mjesec pokrenuti niz Harry Potter web stranica, na njemačkom, japanskom, franckuskom, španjolskom, i talijanskom jeziku.


Post je objavljen 13.11.2004. u 11:17 sati.