Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

ŽUŽULI TRETIRAJU HRVATE KAO SKUPINU (PRI)GLUPIH OVACA

TATJANA BRADVICA udata ŽUŽUL, iz komunističke obitelji, u roku je od 13 godina bez ikakvog znanja i sposobnosti (osim onih u (političkom) kriminalu,ali to nisu sposobnosti kao što jesu u Hrvatskoj,nego kriminalna djela), uspjela steći ogromno bogatstvo.
KAKO????
A. Naime, 1982/3. godine Tatjana,koja sada toliko srčano brani svog muža,bila je obična niža zaposlenica TEKSTIL STROJA u Ulici Ive Lole Ribara u Zagrebu.
U TU SE JE TVRTKU PRIMILI KAO-SOCIJALNI SLUČAJ!
Nakon nekog vremena pozvali su je u UNIKONZUM gdje je radila dok isti tadašnja vlast nije isporučila i predala Ivici Todoriću.
/sic!: U Hrvatskoj se uvijek spominje riječ VLAST umjesto VLADE i SABORA KAO UPRAVLJAČKIM TIJELIMA KOJI RADE ZA DOBRO NARODA KOJI IH JE I IZABRAO.OVAKO ONI VLADAJU NAŠIM BOGATSTVIMA I RASPOREDJUJU IH KAKO HOĆE/
B. U Unikonzumu, Tatjana je radila mističan posao šefice za marketing prodaje, što je u prijevodu značilo 'rad' s devizama.
C.POZNATO JE KAKO JE TATJANA DOŠLA,SA SUPRUGOM, DO TVORNICE ČARAPA.TA JE TVORNICA RADILA JER JE POSTALA EKSKLUZIVAN DOBAVLJAČ ČARAPA ZA HV, A PRESTALA JE RADITI KAD JE DOŠLO DO NETOČNIH ISPOSTAVLJANJA RAČUNA HRVATSKOJ VOJSCI I POLICIJI,TE KAD VIŠE NIJE BILO TOLIKO PUNO NARUDŽBI.
Tvornica se zatvara, radnici na ulici, a Tatjana i njen muž-životni drug- Miomir s kućama u Zagrebu i SAD te stanom u Dubrovnikui nepoznatom svotom novaca na računima.
ZA 'SOCIJALNI SLUČAJ'- OGROMAN USPJEH KOJI JE POSLASTICA ZA SVAKOG IOLE OZBILJNIJEG INSPEKTORA I NEPOTKUPLJENOG SUCA,KOJI JE NEGDJE ČUO DA SE ROČIŠTA I PRAVORIJECI TEMELJE NA ČINJENICAM, NE NEPOTPUNIM ZAKONIMA KAKVI SU (BILI) U HRVATSKOJ.
To se naziva sudskom praksom i tome slično, a za slučaj Žužulovih i inih potrebne su porote i suci koji će odrezati debele kazne kriminalcima i njihovim političkim poltronima.I naravno oduzeti stečena bogatstva.

Post je objavljen 13.11.2004. u 10:48 sati.