Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

SEVINO SEKSUALNO 'UMETNIČKO (NE)DELO' - ODRAZ STANJA DUHA NACIJE

Severina, obična cajka,kraljica kiča,srpskog šunda i ukupnog besmisla u Hrvatskoj,očigledno treba pod hitno optičaru,jer su joj se, poput drugih hrvatskih novostečenih bogataša, poremetili lončići u slatkoj glavici.
Seve, naime, predstavlja lažni medijsko-erotski proizvod za masovnu konfekcijsku uporabu hrvatskog naroda,koji je još uvijek u Čistilištu od bezvrijednosti bivše SFRJ, izmedju Raja i Pakla.
Sve su Sevine maske pale s tim amaterskom,jezovitim video uratkom u kojem je Seve nacionale pokušala ovjekovječiti sebe u onom što takodjer dobro (ne) radi,kao što dobro (ni ne) pjeva. Sjetite se brojnih groznih falsetta.
Seve ima neke sisice nezamjetnih dimenzija i tanke nogice. Dakle bez pushup grudnjaka za dodavanje dimenzija i odjeće po mjeri za medijsko zavodjenje naroda - shvatili smo da je ona tek ispodprosječna djevojka iz podruma susjedstva.
Osobno,kao utemeljitelj istinitog i istinskog novinarstva na ovom prostoru,čiji je cilj i razotkrivanje stalnih prevara javnih osoba (političara, poduzetnika,tzv.poduzetnika, showbusiness),pozdravljam nastojanja kolege Babića iz indexa.hr koji se,ničim zaslužan, našao u položaju da kupi vrhnje.
Ukoliko Seve svoje notne jeze smatra umjetničkim djelom,onda je sigurno da i taj filmić kojega nismo ni vidjeli u cijelosti,smatra Ratom zvijezda ili barem nekom vrstom spektala poput Titanica.
Predlažem Aci Stankoviću s HTV-a,koji razumije milje Cece Ražnjatović,Karlauša i sličnih pojava,da pozove Severinu u svoju emisiju,kako bi i ona mogla zaplakati iskrenim 'suzama' poput Kosorice.
Ono što se kaže: Barem se na snimci vidi da Severinu hebu, dok nas Jadranka Kosor hebe u glavu, uzduž i poprijeko.
Obje se nalaze u krivoj državi-neka žurno isele u svoju dragu Jugoslaviju kojoj duhovno pripadaju i neka prestanu trovati hrvatski narod.
Na kraju,pogledajte oči Severine na video snimci: ona ili glumi kakom bi kasnije uživala u sebi ili je potpuno kokainizirana.
Njen sex zapravo ima pozitivnu ulogu u odgoju mladjih ljudi: poput većine njenih pjesama toliko je nezanimljiv i oduran,da će odvratiti mlade u ranom stadiju odrastanja i od pomisli na seks.

Post je objavljen 12.11.2004. u 13:49 sati.