Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supermiki

Marketing

Kampanja - OĆU MAČKU!!

The bitch is back.
Dala sam ispit (osjećam se ko da sam dala krv). Iako je Hebrang pizdek non + ultra, ima još dobrih ljudi koji valjda vjeruju u onu njihovu "Hipokratovu" (najčešće je to HipokrItova al nema veze..)
TRANSKRIPT

SM:Dottore, nemam para za dat za semestar, dajte mi napišite da zbog migrene nisam mogla davat ispite u rujnu!
D: Ma za studente sve! Kaj ti treba?
SM: Pa, migrenica bi bila super.
D: Aj ubacit ćemo i upalu mjehura da budemo na ziher.


Ko je rekao da su doktori pizde?
Ako Bog da, neću platit semestar. :)
Ne gledajte me ispod oka (ili ispor obrva ako se pita Severinu), jer to tak svi rade. Pa neću valjda bit zadnji asshole i plaćat ako se može izbjeć...Jesmo Balkanci or what?
Dala sam semantiku (Teško je mislit na semantiku, slušat razum i logiku..hehe), nakraju smo se prof i ja prepucavali na kojoj je plaži na Visu ljepše...Pih!
Želim se vratit u svoju kolotečinu al nekak nikako da udahnem punim plućima (btw, srce me štreca - jel to može bit od previše cigareta??), to jest, nikak da uhvatim vremena za sebe. Na kaj mi samo obrve zgledaju. Treba to sve počupat, uredit, sredit,....
Uzet ću ovaj vikend za (po)vraćanje k sebi...

Napadaju me mačke ovih zadnjih par dana. Bila sam u Kutini na par sati u nedjelju...Uglavnom da ne petljam priču, našla sam malu mačku, crnu, pekmezastu, ali imala je buhe. Tak da ju nisam mogla uzet doma jer bi me stara sterala u pičku materinu.
Jučer na Miramarskoj. Mala mokra slatka mačka. Htjela sam ju uhvatit da ju nosim doma al mi je zbrisala. Cmizdrila sam do doma kolko mi je bilo žao kaj je nisam uspjela uhvatit, tak je bila sva promrzla i mokra... :(
Ja sam si to sve protumačila kao znak da trebam uzem mačku.
Ako neko ima male mačke za dat (mužjake), da su čupave (mješanke) crnu ili narančastu, javite mi se.
Pokrenuta je kampanja: OĆU MAČKU!

Post je objavljen 11.11.2004. u 12:00 sati.