Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drkica

Marketing

Ramazan!!!

Pamtim to kao da je bilo danas, kada je babo Atif otiš'o od nas...haha... Bilo je to kad sam zivio u Njemackoj. Tamo sam ja ganjo loptu, treninzi ovo ono, ma bio ufuran u nogomet, ajme majko. Tad sam bio mladji i taman me poceo bubertet drman, drkanje, dlakice i tako to. Jao tad smo ja i rodjek i jos jedan kolega poslije treninga pod tusem... zavalimo se i drkamo i jednom rodjek ovo liku po glavi izdrko, hahahahah. Zaparilo se ne vidis nista kad se rodjek skoci i po glavi, jao drame, hahahah, koja su to vremenabila! Uglavnom, poslije drkanaj mi je nogomet bio najvazniji. Tako mi trenirali svaki drugi dan i vikendom su bile utakice. Buduci da je to Njemacka, ima turaka ko alve u slasticarnoj, tako je i u nasem klubu VFL STUTTGART bilo njih par koji su bili prava raja tj. pravi turci. Imalui su oni taj ramazan kad nista ne jedu kad sunce izadje i tek kad zadje onda smiju. Bio jedan Mehmet, najvisi i najludji bio. Pukne mu film i pocne tuc, kao sala, ali on je bio tako visok i snjazan da on uopce nije osjecaja imao, ko bager. Inace je bio jako drag i dao bi ruku u vatru za tebe. Jednom kad sam branio jedan potivnicki igrac ni samar puko, ja tad slab i mal, kad ga je Mehmet sakom u sred igre puka, hahahah... ovaj se slozio na pod, gotov odmah. Sudac vadi karton, Mehmet pomahnito, oce klat, hahaha, utrcaje trener smiruje situaciju...jao kad se sjetim. I tako ti on na treningu, kad ga pukne ubi sve a ne smijes mu nista rec, onda jos gore. Ja bio golman mene nesto ekstra volio i ja se kacio jako slabo snjim, ulizivo se ;)!
dodje i taj njihov ramazan i nista ne jedu, a nama trening taman pocinje kad sunce zadje negdje oko 17.30h a on se nazdere KEBABA i u njemu onih zacina i KILU LUKA. Jebo mamu i taman u svlacioni pojede tri komada i luka se nazdere, gladan konj nije jeo cijeli dan. Tako mi trcimo ono jedan pored drugog i on te zagrli pa kad podrigne...jebo oca svog...ko da je jeo trulu djecu, fuuuuj. Ti nako zadihan, jedva zraka uzmes i on ti se unese u faci pa podrigne... sjest i plakat. Dodje ti da ga razbijes a nista mu ne smijes jer ce te samljet. O majko moja, kad taj ramazan bude pola ljudi na treningu nema, nece da dodju jer znaju da ce se luka nasnifat, ajme drama.

Vido sam ga sada zadnji put prije 2 godine, lik je legenda samo je tada bio divljak. Eto, ne samo da je on patio za vrijeme ramazana vec i mi svi s njim.



Post je objavljen 10.11.2004. u 15:15 sati.