Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

moj prvi "oh ne, prijatelji su me krivo shvatili" blog

dakle, sve mi se cini da ce ovog bit sve vise. ja NEMAM nista protiv smedjih ociju, neke od najljepsih cura koje znam imaju smedje oci. samo kazem da je raznolikost jedna lijepa stvar. sve dosadi ako je u prevelikim kolicinama. pa i cure sa smedjim ocima. o boze, kaj mi ovo objasnjavanje treba...

nego, da napisem nekaj korisno, kad vec pisem. dakle, ako me iz bilo kojeg razloga (khm) ovih dana trebate, tesko da cete me dobiti na privatni mob. izvadio sam SIM karticu iz njega i unutra stavio malezijsku prepaid karticu. dakle SMSove mi mozete slat na sluzbeni broj ili na malezijski: +60 16 2436 813. kao dodatnu zaniljivost, a totalno nevezano za ovaj broj, ponovimo i cinjenicu da sam 7 sati ispred hrvatskog vremena (trebao sam napisati "ispred svog vremena", bolje zvuci). dakle, primjerice, kod mene ce biti ponoc sa 11.11. na 12.11. u trenutku kad u Hrvatskoj bude 17 sati, 11.11. :)

e jesam kurva, objavljujem svoj broj na netu...

jesam li spomenuo da slanje SMSa unutar moje mreze kosta 3 sena? i to na prepaidu. to bi bilo nesto manje od 5 lipa. cuo sam fora reklamu na radiu nekidan. jedan lik preplaseno objasnjava frendu "man, I see dead poeple. I think I have sixth sense or something!". a frend mu odgovara "man, what do you need six sen for? you only need three sen!". cijeli razgovor se odvija na engleskom sa poprilicnim naglaskom. nesto kao Apu, onaj Indijac iz Simpsona. nda. nije bas smijesno kad to ovak napisem, i guess you had to be there.

maloprije sam vecerao u indijskom restoranu, i iz susjednog birca sam cuo stvar koju smo B. i ja znali skupa slusat. i skuzio da je danas 22 mjeseca otkad smo se upoznali, zabrijali i prohadali, te 9 mjeseci otkad smo prekinuli. eto, kad vec ovdje bacam zanimljivosti, neka i ovo ostane zabiljezeno.

jutros sam se zalio kak se sutra moram ustat u 6 ujutro. e pa ne moram. moram se ustat u 5:30. Shern ce me pokupit taksijem, pa idemo na autobusni kolodvor. bojimo se guzve na putu do kolodvora, sutra gomila ekipe koja nije iz KLa ide u posjetu obitelji. praznici i to. KL ce ovih dana bit mrtav, a ceste ce sutra bit totalno zakrcene. ako zakasnimo na autobus jebali smo jeza. nema sanse da nadjemo mjesta na nekom drugom za Malaccu. u tom slucaju vjerojatno cemo platiti taksi do Malacce. to bi trebalo bit oko 150 kuna po glavi. jebi ga, nije ni to tako strasno.

i tak. slobodno me nazovete veceras u 11 po hrvatskom vremenu, da provjerite dal sam se probudio. :)

Post je objavljen 10.11.2004. u 14:29 sati.