Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

ŠTO ZNAČI PRAVNA ZASTARA? NOVU PLJAČKU POLITIČARA?

Desetorazredni činovnici, kamiondžije, probisvijeti iz zemlje i (dijasporskog) svijeta, ukazali su se od ostvarenja nezavisne Hrvatske,te u sprezi s političkim strukturama na svim razinama opljačkali, materijalno i moralno unakazili Hrvatsku.
Time su poremetili kriterije,jer su lopov,budala, varalica i gmizavac postali sinonim 'uspješnog gospodarstvenika i sposobnog političara'.
Sada ne mogu radi obveza više pisati, ali i u prsima me probada šaka gnjeva,krv mi juri u glavu od nemoći, kada gledam jednu smrdljivu praznoglavu sivokosu pichketinu, koja je onanirala na druga Tita, socijalizam koji je vječno jurio prema komunizmu i četnika Veljka Kneževića,kao glavnog kandidata za Predsjednika, hej, Republike Hrvatske!
Četrnaest godina nakon krvlju naših junaka i bezbrojnih žrtava plaćene samostalnosti.
Političari u EU i Hrvatskoj žele ukinuti prošlost.
Hrvatske prošlosti nije bilo.
Nije bilo komunističkih zločina niti bacanja Hrvatske u civilzacijski ponor.Nije bilo osmanlija i islamista koji su klali i ubijali za Alaha (što im je i jedina dužnost-smlaviti nevjernike),osvajali teritorije, osvojili Hrvatsku Bosnu i Hercegovinu, a Hrvati su svojom junačkom borbom spasilio Europe od najezde tih primitivnih oblika života.
Europa nam ni hvala nije rekla, a za nagradu instalirali su 1918. u Versaiillesu protiv volje katoličkih Hrvata čika Peru (Karađorđevića) za kralja.
Danas Hrvatska ima ostatak ostatak svog povijesnog i logičnog teritorija.
Bacavši nas u ralje eurokraciji, novoj hordi parazitskih birokrata u Bruxellesu i drugdje, vlada Ive Sanadera,ako i druge vlade,žele utopiti kriminale svojih štićenika, kao i svoje kriminale gdje god je istih bilo.
ŠTO ZNAČI PRAVNA ZASTARA? TI SU KREBILI OBOGATILI, OŠTEĆUJUĆI DRUGE LJUDE I KNADIDATE ZA ISTA PODUZEĆA I UGOVORE. ONI SU I DALJE BOGATI, DRUGI LJUDI I DJELATNICI SU TEŠKO OŠTEĆENI. POSLJEDICE POLITIČKE PLJAČKE TRASJU, PA ZAŠTO NASTUPA ZASTARA?
ZAŠTO SE NE OBLIKUJU POROTE KOJE ĆE PO SUSTAVU ZDRAVE PROSUDBE OCIJENITI KAKO SU SE OBOGATILI DANAŠNJI "TAJKUNI"? NE PO ZAKONIMA,KOJI SU OČITO BILI PROTUSTAVNI ILI NEPRAVIČNI (ŠTO JE ONDA FUNKCIJA ZAKONA?) ,NEGO LOGICI I PRIJAVI OŠTEĆENIH LJUDI.

KLASIFIKACIJA GOSPODARSKIH KRIMINALA POČINJENIH OD POLITIČARA,KAO GLAVNIH AKTERA OKOLNOSTI U KOJIMA SE KRIMINAL POTICAO, I 'GOSPODARSTVENIH' KRIMINALACA, TREBA IMATI STATUS DJELA PROTIV INTERESA NARODA KOJI, POPUT RATNOG ZLOČINA, NIKAD NE ISTJEČE.
PA NEKA SE TI POLITIKANTI I 'GOSPODARSTVENICI' TRESU DO KRAJA NJIHOVIH BIJEDNIH ŽIVOTA,ČAK I AKO NEKIM SLUČAJEM NE BUDU ZATVORENI U ZATVOR, A NAROD NJE BUDE OBEŠTEĆEN OD IMOVINE IH LOPOVA KOJA JE OČITO NJIHOVA, MAKAR NIJE NA NJIHOVOM IMENU.

O ovoj temi, kao i načinima ostvarenja pravde van neustavnih i nezakonitih (znači:nepravičnih i neprimjenjivijih) zakona, u slijedećim blogovima.

Post je objavljen 10.11.2004. u 10:17 sati.