Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

bb croatia

Koji zakon link! Zahvaljujem 161.the brand iliti malom za ovo krasno otkrivenje!
Naravno, sajt je od amera. NJihovi komentari na nas big bradr. Mislim, u biti sigurna sam, da ga oni gledaju vise od nas. Koji ludjacI!! Glavno da niko od njih ne zna di je hrvatska, al ajde.. Ko bi reko da postoje ljudi u fakin americi koji gledaju big brader svakodnevno, i to u zemlji za koju ne znaju ni di je, niti kuze jezik. I to vecinu vremena (procitala sam samo prvu stranu od njih 15-ak) gledaju samo pokucstvo jer su jedino te kamere (gdje nema ljudi) besplatne kao. Dobro ajde, mogu vjerovat da je to moguce.. ipak su to AMERI. Nego, ono kaj me posebno odusevljava je dio "Sounds like it's one girl and one guy. The guy just said, "fuck at". Croatian for "fuck it"? "
hahahahahahaha!!! a ja mislila da se tip iz beca (Phillip-mama mu iz hrv. pa dost dobro i po naski komunicira) zajebavao kad je pitao da kaj znaci "fakat" i jel nam to neka psovka. Kao "extra fuck" ili tako nesto. Komparativ od "fucka". Superlativ bi valjda bio "fakatat". ahahaha!! ZAKON!

p.s.(tj.dodatak, jer nema potpisa, pa nemre ni p.s.bit...whatever) uglavnom, namjestila bi link na stranicu s tim big-bradr-americkim-komentarima, ili bar na blog od malog u postu, al obzirom da nemam pojima kak se to radi, preporucam kliknuti na njegov blog pa onda na link =) hvala na razumijevanju =)

Post je objavljen 09.11.2004. u 23:18 sati.