Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afterburn

Marketing

Zagrebačka trauma :) ona prava

kao prvo, tjedni zadatak ispunjen svih 7 kucica na kalendaru ispunjeno :) sada cekam jos da mi netko da 50 % vise para :) mozda se i RTL meni smiluje pa mi pokloni jos 50% vise.

a sada na zagrebacku tramu...

jucer iz teretane ja i burki idemo doma na biciklima, po onoj nekoj kisi/snjegu sto je jucer padalo navecer, vozimo se po ilici, ono jurimo ispred tramvaja, i u frankopanskoj ja se fino razljepio ko palacinka u tavi :) Zadnji kotac mi se poskliznuo na jebenoj skretnici koljeno mi upalo u trokut od rame, i fino se izrotiralo... bas onako lijepo polako, kada osjecate kako se okrece zglob u neprirodan polozaj :) i onda prvo bris sa ceste i tracnica, jer tramvaj nije daleko, a bas i nemre stat... i nakon svega prvotnog soka, i sve polako bol nastupa na scenu, koljeno natice, boli ko sam vrag, jebote onaj koji nije iskusio to nezna o cemu se radi, najgora tupa bol koju mozes osijetit, nogu mozes drzati u samo jednom polozaju, a o pomicanju nema ni rijeci.

buraz zove staroga da dode po nas, jer ja nemrem hodati a kamoli voziti bicikl, i tako nas dvojca tamo na kisi sjedimo na stepenicama ispred konzuma u frankopanskoj... ja zovem svoju bivsu, jer ako netko moze me natijerati da ne mislim na tu bol ona je ta... ima talent i sposobnost da kada ju cujem sve ostalo pada u drugi plan, sve ostalo zaboravim tako ukljucujuci tu jebenu bol...

dode stari po nas i utrpamo bicikle i sebe u passata i u traumu na slikanje i sve :)
a tamo ono guzva, ono lagano cekam jedno sat vremena da me prime :) jebote hrvatski doktori al su spori... usput u cekaonici upoznajem neku curu... koju su dva lika sa autom na habu digla... ah bar nesto korisno od svega toga... dolazim kod doktora, on meni ajde ti koljeno ovako, ajde jel te ovo boli, a ja samo vicem da, sve boli u pizdu materinu idiote a on samo stisce :) dobro ljevi ligament na desnom koljnu boli ovo on, na rengen da sve vide kosti... na rengenu nista od kosti sve ok... i opet na cekanje kod doktora.

nakon jos jedno sat vremena fino ja sa medicinskim bratom u gipsaonu... da oni meni metnu longetu... i tako ja sada s longetom od guzice pa do gleznja :) a kurva jos uvijek boli i kad je imobilizirana i na miru, tako ja jucer vecer proveo od pol 9 pa do pol 11 u traumi... da bi opet u petak ujutro morao doci tam da mi skinu longetu i na ultrazvuk da se vidi dal su ligamenti i meniskus cijeli, a ako nisu onda jebena operacija...

doma fino voltareni i presen za opustanje i onda se moze spavati :)

i tako sam se ja jucer usrecio :)

ps. hvala ti E! na jucer, hvala kaj se brines i sada u ovoj situaciji

Post je objavljen 09.11.2004. u 12:37 sati.