Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickness

Marketing

KOLUMBO


MLIJEČNA ČOKOLADA S LJEŠNJACIMA I MEDOM Sastojci: šećer, mlijeko u prahu, kakaova masa, kakaov maslac, lješnjaci ( 6,0%), med (2,5%), emulgator lecitin, bjelanjak u prahu, aroma vanilin, zgušnjivač E413. Mliječna čokolada sadrži: min. 28,5 % kakaovih dijelova, min. 3,65 % mliječne masti.


Ne prodje ni jedan dan a da je ne pojedem KOLUMBO..Cokolada mi je ono extra..Tako smo mi u srednjoj skoli zajebavali ovu prodavacicu u cajnoj kuhinji haha..
Usao ja u cajnu kuhinju i gleda me sada prodavacica, a ona je sva od sebe nekakva izgubljena hah..Poceo ja njoj.:

JA: Dajjjjj miiiiii (i sad ja odugovlacim a ona rukom po polici seta).Toplo ,hladno, hladno hahahah(i smijeh me uhvati).Kolumbo.
ONA: Nemam kolumba moze li Toblerone?
JA: Ma sta ce mi to sranje
ONA: Pa isto ti je to.
JA: Nije isto.Kolumbo je u crvenom pakovanju a ovo u zutom!
ONA: Pa kako god ti hoces.

I tako ja odem, ali mi se dogovorimo da je sada stalno pitamo kolubo dok ne nabavi..Sacekamo mi veliki odmor i onda jedan po jedan ide i trazi kolumbo..Tako sve dok ona ne popizdi..I naravno nakon par dana ona je nabavila kolumbo ali mi nismo vise trazili da ga jedemo hahaha..

Nego da se vratim temi..KOLUMBOOOOOO::Eto ako neko konta da me iznenadi slatkom poslasticom to je kolumbo..Upravo sam sebi kupio jedan i pojest cu ga NARAVNO..U obzir dolaze samo oni od 100g..

Pozdrav KOLUMBOLJUBCI


Post je objavljen 08.11.2004. u 19:43 sati.