Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosmar

Marketing

Chimo - Lila to kaže

iznenadila sam se dimenzijama knjige, to moram priznat - svega stotinjak stranica, na naslovnici cura na biciklu.. skoro sam je vratila na policu. al ne, podsjetio me onaj mali glasić da ne sudim po izgledu =)

tragična priča ali tako dobro umotana da je mnogi neobožavatelji Werthera ne bi prepoznali. bit knjige [moju i samo moju] shvatila sam tek nekoliko dana kasnije kad sam draganu u krevetu pričala o toj jednoj knjizi u kojoj vješta plavušica dečku izdrka nas biciklu. kako sam pričala dalje, samo sam sama sebe zaprepaštavala koliko sam se našla u Lili. gotovo mistična cura, nitko ne zna od kuda i kako došla, povučena, priča se okolo da dolaze neki fancy auti po nju i vodi tajni život. živi sa starom tetom, posljednjom vjerskom fanatkinjom, ne druži se sa ološom koji je okružuje. izabrala je jednog, najmanje jednakog i njemu se povjerava iako zna da je ne razumije. postala mu je sve u životu i on piše samo zbog nje. i dok mu je pričala kako bi htjela da je netko koga voli gleda dok ju jebe drugi tip, man, pojma nije imao da je to on! i pretvarala se iskusna, nagovarala ga da nabavi kameru pa da je snima s drugima... a on je znao da ne smije postat samo 'jedan od' i trudio se ne biti tipično muško koje želi samo jedno. a poslije, kad ju je našao i kad je krvarila - je li to znak da je zapravo bila nevina?!

ljudi obično više vole knjige u kojima se mogu 'nać'. ja sam se u ovoj našla s malim zakašnjenjem al opet jednako plaši. hoću i ja tako završit? grozno je tako umrijet - krivo pretpostavljajući da te jedini kojeg se voljela izdao, a i da ti je dugo građeni zid tako lako srušen.. eh..

za werthero i newertheroljupce (ja sam u prvima)

Post je objavljen 23.05.2004. u 12:57 sati.