Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

izbacite uljeza

ovo je bio zanimljiv vikend. imam par ideja za blog. bit ce materijala. ali ne danas. nek se te ideje malo kisele, i cekaju trenutak kad cu imat malo vise vremena za pisat. za sada samo jedan brzinski blog.

mali update glede novih godina: avionska karta za nazad je kupljena, autobusna za tamo isto, hoteli u Malacci i JBu su rezervirani. dakle ostaje nam samo smjestaj u Singapuru. Shern upravo radi na tome. i da, za Singapur mi ne treba viza. naravno da sam se to sjetio provjeriti u zadnjem trenutku. btw, ne znam jesam li spomenuo, sa nama ce ici i jedna njezina frendica. dakle morat cu brijat po Maleziji sa dva komada. moj zivot je pakao. :)

nego, ono sto sam htio reci. u petak navecer mi je sef poslao mejl o nadolazecim projektima, dakle o zemljama kamo bih mogao ici nakon Malezije. horror. prije nego sto napisem te zemlje, jedna napomena: ovaj posao radim sa jos dvojicom kolega. mislim, po jedan covjek ide na svaki projekt. dakle od 6 ponudjenih projekata mi biramo 3, ostala tri cemo ili odbiti ili prepustiti drugom odjelu. ponudjeni projekti su:

1. Nizozemska
2. Svicarska
3. Rusija
4. Izrael
5. Kuvajt
6. Alzir

napisane redom po nekakvim mojim preferencijama. Nizozemska zvuci super, Svicarska je OK. ali ako izbacite ta dva uljeza ostaju vam 4 zemlje koje su vam mozda poznate odavdje. OK, Rusija jos kako-tako, iako sijecanj u Moskvi zvuci prilicno hladno. no dobro, vidjet cemo kako se situacija razvija.

dobra vijest je da ce vjerojatno biti i nastavak projekta u Bankoku, a kolega koji je odradio prvi dio projekta zainteresiran je da odradi i taj nastavak. to ce reci da ostajemo jos nas dvojica kolega, koji moramo preuzeti dva od ovih 6 projekata. sto ce reci da mi ne gine Nizozemska ili Svica. sto ce reci da imam razloga za optimizam.

ovih dana necu imati bas previse vremena, ali trudit cu se napisati ovdje bar dio onog sto se dogadja. i tak.


Post je objavljen 08.11.2004. u 03:50 sati.