Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

HRVATI u NBA


GORDAN GIRIČEK
-14minuta 7poena(2-4FG, 2-3FT) 1asistencija
Gira se je opet uvalio u probleme s faulovima na početku utakmice tako da je igru napustio već nakon 3 minute prve četvrtine i do kraja poluvremena se nije vraćao. Sve svoje poena je opet postigao u 3.četvrini koju je odigrao cjelu. Jazzeri su upisali i 3. blowout pobjedu i zasad su najuvjerljiviji team lige.
Treba vidjeti s kojom će postavom igrati Sloan kad utakmica bude u egalu, odnosno hoće li Girček biti u njoj. Kako god bilo jasno je da Girina minutaža neće ići puno preko 20minuta, pa je svaki dvoznamenkasti prosjek dobar. Trenutno ima 9ppg za 15 minuta po susretu.


ZORAN PLANINIĆ
-11minuta 5poena(2-6 FG) 1skok
Čini se da je Zoran Planinić u Frankovoj nemilost jer kako objasniti činjenicu da igra 10minuta po susretu i to dobro, a njegovi konkurenti Best i Vaughn ostatak vremena uglavnom s minornim učinkom. Primjerice ovaj dvojac je jučer u velikom porazu protiv Sunsa za 39mintua kombinirano ubacio 6poena uz 4asista stvarno sramotno. Zoki je puno napredovao u odnosu na lani i već sad zavrijeđuje biti startni play Netsa, ali očito je da će Netsi morati izgubiti još nekoliko utakmica dok to Frank shvati.
Protiv Miamija je rezultat dok je Zoki igrao bio 41:46, a dok je Vaughn vodio team 26:48. U ove 3 utakmice je odigrao ukupno 40minuta zabio 19koševa uz 7asistencija i 1izgubljenu loptu. U asist per turnover statistici Planinić je u vrhu, a ta statistika je jedna od najvažnijih kad su playmakeri u pitanju.


TONI KUKOČ
-8minuta 2poena 1skok
moguće je da su leđa stisla Kukoča jer je to jedino logično objašnjenje zašto nije igrao u drugom poluvremenu. Iako su protekle tek dvije utakmice čini se da je The Waiter zbilja ostario i da više ne može posluživati na visokoj razini, zato ne treba puno očekivati. U dvije utakmice ukupno je odigrao 29minuta uz 7koševa i 5skokova.


Neću ulaziti u nikakvu analizu utakmica jer zato nemam volje, ali moram spomenuti prvu pobjedu Bobcatsa u povijesti Franchize. Dogodilo se to protiv vrlo dobrog Orlanda, bilo je 111:100. Čak su 4 igrača domaćih ostvarila double-doubleve. Donedavni drug Brune Šundova u ulozi navijača Primož Brezec našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i bit će jedan od najboljih centara lige ove godine, barem statistički. Sinoć je imao 20poena uz 10skokova, rookie Emaka Okafor 12+14, Gerald Wallace 18+10, a playmaker Jason Hart 14poena uz 11asistencija.

Dopuna izvještaja o Goodyearu stiže većeras nakon što završe preostale utakmice.....

Post je objavljen 07.11.2004. u 17:38 sati.