Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afterburn

Marketing

IGNORE NA BLOGU

Zasto na blogu ne postoji neka ignore lista ili neki nacin da se neciji komentari jednostavno nikada ne objave, jer ovdje na blogu izgleda da postoje ljudi kojima je jako zabavno ostavljati komentare u tude ime, redovito vrijedati nekoga itd.

Na blogu kao jednoj zajednici, morala bi postojati pravila ponasanja, pogotovo sa potpisima komentara, morala bi biti neka kontrola, jer sada kako je bilo tko moze ostaviti komentar u vase ime na bilo kojem blogu, i vi tu nista nemozete....

Trebalo bi uvesti, da se uz blog, ako ste korisnik bloga imate uz svoji potpis, dakle nick i adresu bloga i sifru koju treba upisati da se ostavi komentar u ime tog i tog korisnika. Jer u ovoj situaciji bilo tko moze izvrijedati nekog vama dobrog/dragog blogera bez vaseg znanja i time zapravo napravitit sranje u ovoj zajednici.

Jer ovo je internet zajednica u kojoj svatko ima pravo na svoje misljenje, ali nitko nema pravo zlouporabiti vas on-line indentitet. Tako da ova zajednica mora imati neku kontrolu nad time sto i tko di sta pise... Nesto kao osobna jer ovako samo bezveze se unose problemi u ovu zajednicu.

Post je objavljen 07.11.2004. u 11:34 sati.