Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Congratulations, suckers!

Nevjerojatno kako se covjek oslanja na email komunikaciju u svakodnevnom zivotu, a kamoli na poslu. Totalno nam je krepao Outlook 2003 ima vec dobrih 4 dana i to je izazvalo pravu pomutnju, strah i trepet u kancelariji. Koma ziva. Ne samo da covjek ne moze obavljati svoj posao: nemam pojma tko mi kad dolazi i kad ja trebam kome ici kad mi je sve u Outlook diary. Takodjer, svi contacts su mi tamo. Dakle, ne mogu ni telefonirati. Totalna apatija na poslu, svi izgledaju bas onako shell shocked, samo besciljno bauljamo poput najgorih seljaka i davimo se medjusobno zalopojkama i naricaljkama. I gledamo onu neku spravu zvanu telefon sa prezirom, kao, majku mu, na sto smo to spali? Boze me sacuvaj! Kao da smo u kamenom dobu circa 1997. Bogati, osjecam se kao da su mi odsjekli ruke. Agonija se nastavlja do daljnjega.

Najgore naslovnice albuma - EVER! Hm, izdvojila bih 3 posebna slucaja koja zasluzuju podrobniju recenziju:

1) Devastatin' Dave - Zip Zap Rap
Nema nista boljeg od moralnog pristupa u popularnoj muzici iliti popu. Dobra, stara uzrecica 'Recite NE drogama' uvijek pali. Koju mladi uvijek poslusaju. Jos kad je napravljena u seretsko-lezernom shtihu Devastatin' Davea: zagarantirana rasturacina.

2) Debbie Drake - How To Keep Your Husband Happy
Debbie je zagovornica teorije da ako se zena ne zdeblja to je tajna sretnog braka. Dakle, zene i one koje se osjecaju takvima, pazite se: nemojte puno jesti, ne pijte alkohol, zivite zdravo i bavite se sportovima (e, ovaj zadnji slogan sam popalila od rodjaka).

3) Will Lorin & Lorin-Drake Productions - Music to Drill Oil Wells By
Ne moram posebno napominjati ciji je ovo omiljeni album svih vremena (mora da se sada u pijanstvu sveopce pobjede pusta na veliko po republikanskim tulumima diljem land of the free and the home of the brave). Zanima me koja je to kompilacija: da se mene pita (a ne pita me se, zato mi je bolje da zackomim) stavila bih izabrani opus Einsturzende Neubauten. Mila majko, sa time bi se busotine namnozile ko mali Kinezi. Hm, mozda bih se konacno i ja naucila kako napravit postenu naftnu busotinu?

Za kraj, ipak je red da uputim najljepse cestitke Dabljau: i to biranim tekstom Al Jourgensena.

"I'm a crazy mother in a drunken state
A redneck asswipe who thinks he's great
So full of shit, diarrhea for fingers
Everywhere I go personality lingers"


Whee-haw!

PS Za sat i pol NYC maraton. Pauli su platili £260,000 samo da se pojavi. Valjda nece opet ponoviti one djetinjaste ispade iz Atene. Pih, a ja se moram grabit za mjesto na londonskom maratonu: morat cu gristi nokte jos mjesec dana!



Post je objavljen 07.11.2004. u 14:18 sati.