Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afterburn

Marketing

ljudi sa chata

bas sam se vratio sa jedne kavice, s curom s kojom se dopisujem valjda vec jedno 3 mjeseca, i tako, nikada nismo razmijenili slike, niti nista...

uglavnom cura me totalno iznenadila, makar smo mi se tipkali i chatali 3 mjeseca, ja sam u svojoj glavi, kako bi rekla moja bivsa u svom "bolesnom umu", hvala na tome E!, skroz nekako drukcije zamisljao, neznam zasto nije to bilo niti bolje niti losije, cak nije niti imalo neke posebne veze sa izgledom, jednostavno je bio cisto jedan drukciji dojam uzivo nego preko chata. to samo dokazuje koliko je upoznavanje vazno, ti jednostavno kada razgovaras s nekim slozis neku mentalnu njegovu sliku po tome kaj ti on prica i kak prica, a u stvarnosti tu ima puno vise stvari, osim samo rijeci.... tu je boja glasa, pogled, govor tijela itd. sve i svasta, sve stvari koje totalno mijenjaju tvoje videnje neke osobe, makar si joj recimo sliku vec vidio, jednostavno nije isto... recimo osoba s kojom chatas je super i sve i super izgleda, a onda u stvarnosti ti je zbog svega toga totalno antipaticna.

uglavnom, bili smo na kavici, tocnije na caju i pivi :) i super je cura, za pricati s njom i tako to, ali za nesto durgo jednostafno nije moji tip, pa koliko god ona bila super, bas po tom govoru tijela mi nekako ne pase :) to neznaci da cu sada ja ono ju odignorirati nego jednostavno se nece dalje maci od razgovora i druzenja uz pivu :)

nazvao frajera za laptom i ispao totalni idiot :) ono sto je da mi uopce nije palo napamet da pogledam dal moji laptop, ima slot in dvd, znate onaj u koji se samo gurne cd, nema ladice, a ja sam cijelo vrijeme samo stiskao gumb i ocekivao da ce mi ladica iskociti, a ono nista i tako ja vrsni informaticar, pace ferovac ispao totalni kreten :)

tako da sam sada skuzio i poceo polako instalirati razno razne gluposti na hard, uopce ne sumnjam da cu popuniti ovih 80GB ubrzo, jer kada se krene i jos prebacim muziku i slike sa starog kompa, uf vec cu biti na nekih 50-60 gb, a onda je 20 lako napuniti :)

Post je objavljen 06.11.2004. u 22:32 sati.