Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Goodyear 10. kolo

Evo privremenog izvješća 10. kola Goodyeara

REFLEX 75:73 ZADAR
-jebiga popušili su Zadrani utakmicu koju su morali dobiti. Tekma se igrala u otužnoj atmosferi pred najbližom rodbinom i prijateljima. Pristup utakmicu je bio vrlo loš, gotovo su igrali kao da im nije stalo da pobjede. Na kraju je heroj htio postati Kyle Hill(16poena), koji je svu odgovornost u završnici preuzeo na svoja leđa, ali je zbog promašenih nekoliko slobodnih bacanja na kraju postao tragičar. Jedini koji zaslužuje pohvale je mladi Jure Lalić(15poena 4skoka) koji je odlično iskoristio neigranje Todora Gečevskog. Osim spomenutih kod Zadra je još dvoznamenkast bio i Siniša Stemberger s 12 poena.
Kod domaćih odlično je igrao Reggie Freeman(21poena 11skokova), koji je jedina zvijezda u momčadi aktualnog pobjednika ovog natjecanja. Dobro ga je pratio i Bojan Popović s 14koševa. Danas sam prvi put gledao novu zvijezdu europske košarke Nemanju Aleksandrova i moram reći da sam prilično odušeljen onime što sam vidio. Momak ima 209cm i posjeduje explozivnost i brzinu jednog beka, usto je odličan shooter, vrlo dobar skakač i bloker te ima visok košarkaški IQ. Ono što će morati popraviti ako želi igrati na pozicji 3 je ballhandling. Čini mi se da ga se promatra s mnogo skepse zbog slućaja Darko"Human victory Cigar" Miličić, ali u usporedbi s njim Nemanja djeluje mnogo zrelije....


HEMOFARM 84:77 CIBONA
-Cibosi su nakon velike pobjede u četvrtak tankirali ovu utakmicu tako da Vranković i Popović uopće nisu doputovali, a Žižić je odigrao tek 8minuta. U takvoj utakmici Sesar je konačno odigrao dobro-25 poena, na neuobičajeno efikasan je bio Joško Poljak(16poena 6skokva). Damir Markota je solidno iskoristio minutažu-5poena 5skokva. Kod pobjednika najbolji je bio Nebojša Bogavac s 20, a slijede Milenko Topić s 16 i Vasiljević s 15 poena.

Ostatak ujutro...........

Post je objavljen 06.11.2004. u 20:41 sati.