Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djukagovnar

Marketing

*Nemilosrdni diktatori zvani profesori*

Shrvana sam…uspjela sam pokvariti dosta ocjena u samo 2 dana! No nije to razlog mojoj shrvanosti vec jebeni profesori, inace cast iznimcima *ak postoje! Shvatila sam koliko su profesori u mojoj skoli nepravedni (i za to mi je puno vremena trebalo) No, u cem je stvar? Svake jebene godine otkad idem u skolu na prvom danu skole sjedim na onim tvdim drvenim stolicama i moram slusati nesto sto je dosadnije neg kad bi sama sjedila nasred pustinje i brojala zrno po zrno pijeska a da mi sunce udara u ledja.… moramo slusati Sveti skolski statut! Svaku jebenu tocku, a bogme ih im!
Ove godine su ga cak i nadopunili ,kao da ne smijemo nositi majice na bretele da se moramo primjereno oblaciti i te karine…najbolje bi bilo da nosimo crne kute pa bi bili ko ku klax klan! Uglavnom, svi profesori ti seru kad prekrsis jednu jedinu tocku tog cijenjenog statuta, a inace oni sami su ne pogresivi! Uglavnom, prof iz kemije je prekrsila taj statut u ne nasu korist i mi se normalno tuzimo razrednici i sta nam draga gospoja kaze :”Ja se necu mijesati ,vi sami odlucite sta cete. Sta god odlucite nije vam dobro!” Citaj: U govnima ste i ko vas jebe!
I ta nasa draga razrednica nam je rekla kako ona ne podnosi kad se mi opustimo u skoli jer je skola obrazovna ustanova i tu nema zabave. Tj skola bi po njezinom vidjenju a i vecine drugih profesora trebala biti zatvor Napocetku svakog dana bi nas trebali poredati u cete i zapovjedat nam a mi bi to trebali trpjeti. Sutiti na nepravdu . Ma ko nas jebe?! Mislim ne smijem ni zagrlit frendicu u skoli i profesori ce mi visjet za vratom! Jel ju smijem bar pozdravit s 2 metra udaljenosti? Jel dopusteno nasmijat se ponekad? Il i za to i ma neko pravilo?
Zivcira me to sve, kad se profesori prave da su Bogovi!Gdje bi oni bili u krivu? Ma dajte, pa oni su nepogresivi, savrseni…
A odnos ucenik-profesor u nasoj skoli ne postoji! Ono, hura ak te pozdrave na ulici…ak ti se posreci…I sta na kraju reci? Trpi i uci! Shit zivi…
Shrvana Black Sista’

Post je objavljen 06.11.2004. u 19:14 sati.