Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blumorning

Marketing

Toliko o zrelosti

Malo je vremena za gubljenje, pa ipak ga rasipam. Trošim ga neodgovorno na misi o nekima koji bi se možda tome i smijali. Smeta mi kad mi netko onako očito poput njega daje do znanja da sam mu u glavi. Na bilo koji način. Pozitivan ili negativan. I nije da umišljam. Jer su i drugi to počeli primjećivati. I izluđuju me situacije kao one proteklih dana kad ga svuda srećem, a ne želim. Iz jednog jedinog razloga. Zaljubitću se opet onako jako i bezglavo i opet ću ponoviti neku mazohističku priču. I mučit ću se opet. Samo zato što ne mogu odoljeti njegovim očima i pogledu. I svemu onome što ispod njega skriva. Pa recite mi molim vas, tko je tu lud???
Zašto zašute svi njegovi prijatelji dok ja prolazim? I zašto me gleda onako ispod oka???
Danas me tako razljutilo to što je toliko očito da njegovi prijatelji obraćaju pažnju na mene. Tako bih voljela da možemo prijeći peko onoga što je bilo i svega što znamo jedno o drugom.
Da, on je savršen muškarac za mene. NE govorim ovdje o izledu, nego o onome što sam barem na kratko od njega dobila. Onaj osjećaj da sam kraljica, a on moj kralj. I nas dvoje vladamo svijetom. A onda nam je u jednom trenutku ponestalo hrabrosti i zrelosti. I tu je sve puklo. Ono što i danas čuvam je sjećanje na taj osjećaj. Svega ostalog se ne sjećam. I zašto sada sve to kvariti???
Ako misli na mene i ako je to razmišljanje i promišljanje pozitivno, neka mi kaže. Još uvijek, vjerujem, ima moj broj mobitela, a ako i nema, sigurna sam da može smisliti neki pametan ili manje pametan način kako da dođe do njega.
Ako sam samo tema razgovora na kavama njegovih prijatelja i ako mu je moja iskrenost smiješna, čudna i nastrana, a moja hrabrost da mu priđem prva prepotentna, nek me više nikad ne pogleda i ne pozdravi. Ma preboljet ću ja to. Samo neka prestane s ovim glupim igricama i djetinjarijama. Jer, nije mi do toga.
Voljela bih mu reći sve što osjećam prema njemu. A onda bih voljela čuti njegovu priču. Slutim da je u najmanju ruku zanimljiva.
Nek mi priđe pred svim svojim frendovima ako već hoće biti faca i nek mi u lice kaže sve što ima. Ja nisam baš takva bitch da ga osramotim, ali neću ni pasti tako nisko da mu sve dopustim.
I ne bi se ja ovako osjećala da mi danas jedna prijateljica nije skrenula pažnju na šaputanja i značajne poklede iz njegova krda. Dođe mi stoput dnevno da ga zagrlim i pitam ga kako je, a onda se sama sebi nasmijem i pomislim kako sam naivna. Voljela bih da mi neki muški mozak objasni način na koji funkcionira njihov svijet.

Anyway, I love this song...
Frank Sinatra


Fly Me To The Moon

Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like
On a-Jupiter and Mars
In other words, hold my hand
In other words, baby, kiss me

Fill my heart with song
And let me sing for ever more
You are all I long for
All I worship and adore
In other words, please be true
In other words, I love you



Fill my heart with song
Let me sing for ever more
You are all I long for
All I worship and adore
In other words, please be true
In other words, in other words
I love ... you


Post je objavljen 05.11.2004. u 22:57 sati.