Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Problem broj 22.

Ahoj, evo opet kraj tjedna. Skor sam zaboravil. Spremam se doma i setim se da je petak. Nebi imal interneta da Vam problem postavim. A kak bi Vi tek bez njega. Ja mira nebi imal da Vam ne postavim problem. Fala Bogu da sam se setil. Sad bum bar mira imal prek vikenda. Zamislite da se setim kak sam zaboravil na problem, kak bi mi bilo? Oni koji me znaju, znaju da bi se sekiral, ono full.
A sad, lepo poglečte slikicu. To je taj problemčić. Vi već znate dost štosova koji Vam možeju pomoći za najti rešenja. Nebi Vas htel zmotati pričama o njemu, pa kak je jednostavan i kak ima neke povratne udarce i kak se tu igra levo i desno....
Obično u ponedeljak bu rešenje. Ovaj put to nemrem garantirati, jer idem na neko vreme na godišnji, jer idem skoknuti u Tokyo. Normalno, i tam se bum igral s crnim i belim kamenčićima. Čul sam, da bum tam imal mogućnost dojti do interneta, pa se bum zblogiraval i postal. Rešenje bum za ovaj put postavil još od tu negde.
Turnire i sekcije bu vodil Zvonko. Subotnji velikogorički buju imali problema, jer se u prostorima gde igramo održava, dva tjedna, neki seminar s puno ljudi, pa nebu mesta za nas. Ovu subotu (sutra) bumo se nekak snašli. Priča se o altenativnom prostoru za ovaj vikend, pa nemojte puno kasniti, jer bute nas morali tražiti. Našli se bumo na redovnom mestu u redovno vreme, pa onda na to drugo mesto i španka. Školske go-sekcije u Habdeliću i Hribaru u Gorici buju redovno išle.
Z Japana se bum javljal po malo s crticama i zanimljivostima, a cjeloviti dnevnik bu napravljen kad se vrnem doma. To trebam odraditi cjelovito i u miru, kolko se može. To bum napravil na hrvatskom jeziku, a zagorski upotrebljavam uglavnom za probleme. Za nas Zagorce oni su normala.
Najte zameriti. Lepi pozdrav i bum se još javljal od tu, ak najdem ovih dana od kam.
bl. Muradenu


Post je objavljen 05.11.2004. u 15:57 sati.