Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninochka

Marketing

Petak - konacno :)

huh, petak.... ovaj tjedan je bio kratak ali se oooooduzio u beskonacnost..... no, kako mi je cokolada skoro bila pri kraju, baterije se pune novom dozom crne, bijele, smedje ma koje god...samo da je cokolada :)

ne znam za vas, ali petkom ljudi zaista ispremecu teme koje kopaju tko zna od kuda. kako se jucer odrzala tekma dinama tu kod nas u metropoli, moj kolega, pasionirani bbb-ovac izvjestio me je kako su se proveli prije, za i nakon tekme :) alo, rezultat je bio 6:1 zar je trebalo jos dodatnih motiva za ulijevanje hektolitara piva u se, na se i poda se :) (bez zafrkanicije, slike koje mi pokazase, ali ih cenzura ote oku javnosti, govore da zuja ipak rula)

i u zaru komentiranja tekme, igraca, ekipe na stadionu uleti zena s pitanjem "lako njima kad su mladi" zbunj?! kakve veze imaju godine s tekmom. zazujasmo oboje, no ubrzo dobismo i objasnjenje ovog glupog uleta "jesu li godine bitne"

pa ovaj....khm.... recimo za pedofile nisu, za gerijatrofile isto, za nekrofile isto nisu, za ostatak ekipe - kako se uzme i kako za sto ;) jos uvijek vidljivo zbunjeni, no s nestasnim podsmjehom na usnama oboje istoglasno upitasmo "kaj je mladji ili stariji?" :) prasnusmo u smijeh, cerekajucise svemu odreda - i tekmi i glupim uletima i jos glupljim pitanjima na koja ne mozes dati nikakav do li glupi odgovor :)

no kolegica se nije dala smesti - koliko je po vasem misljenju ok razlika u godinama izmedju zene i muskarca? khm...opet ona s pametnim pitanjima, i kaj jos ocekuje i odgovor....hm...ovaj.... vidim da ako se upustimo u raspravu, pokvarit ce mi se cijeli dan jer ce se svi prikljuciti i sve ce zavrsiti tipicnom musko-zemskom raspravom bez granica... diplomatski odgovor uvijek pali "sve ovisi koliko je netko mlad ili star u dusi" WOW! uspjelo je! odlazi zadovoljena odgovorom.... huh, close call! zamalo!

nastavljamo sa zafrkancijom na racun "golih" igraca. zakljucak: mozda bi igrace trebalo cesce skidati, odmah pocnu bolje igrati :) mozda im umjesto karantene uvesti redovne prepade navijaca sa obveznim striptizom svakog igraca :) ma svash.... nogomet.

vikend je, vrijeme uobicajeno bljak-fuj, i kamo izaci u metropoli nam zmuzanoj, a tako dragoj? gledam program kina - gledala, imam u privatnoj zbirci, dosadno. koncerti - hm...otuzno. kazaliste? vec pali dogovori za slijedeci tjedan, ne mogu ih zeznut pa otic' danas.

umalo zaboravih - skocimish je javila da idemo vanka :) e da.... dazd dolazi pa ce biti party :) eh.... samo jedan poziv i nema tog oblaka koji moze zakloniti sunce :)

dragi moj blogachu, ostani mi nestasno zbrckan i dalje pa se tipkamo u pon.... :)

Post je objavljen 05.11.2004. u 13:53 sati.