Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/music

Marketing

ODRŽAVAM PROSJEK

A, skroz sam zapostavila blog.. i čitavo vrijeme to govorim, I know. Bila sam ovaj vikend u Splitu, a ostatak vremena sam radila nepitajtešta... Vidimo se na radiohead slušaonici u KSETu večeras?

U subotu u Splitu je bio koncert Babiesa, i naravno da sam se ukazala i na tom mjestu. To mi je bio prvi posjet Domu nakon preuređenja i bila sam baš ugodno iznenađena, izgleda skroz pristojno (prije je izgledao kao recimo Attack, a sad bi ga se čak s Močvarom dalo usporedit, a ima i stolice. I WC. I veći je.). Koncert je bio okay, ja sam vidjela hrpetinu poznatih ljudi, Babiesi su zvučali poput New Bomb Turksa više nego ikad, ali mi nisu oni bili baš u prvom planu, nego jedan Zanimljivić ;)

U utorak sam bila na koncertu Toy Dollsa u Močvari, tj. na kraju koncerta Toy Dollsa u Močvari. Mislim stvarno, koji je to PUNK koncert koji počinje prije 11?? Koji? Tako da sam čula jedno 5 zadnjih stvari, umrla od vrućine u tih 15 min, i kasnije skužila da sam trebala doći samo jedno 10 min ranije i da bi mi bilo taman – sat i po vremena unutra sigurno ne bih izdržala. Highlight večeri je bio razočarani uzvik jednog punkića kojeg nisu pustili unutra, dok je gledao mene i prijateljicu kako ulazimo: «Pogledaj ih, na kraju ulaze!». Cute.

E, da, radim hair rock kompilaciju. Molim štovano blogersko pučanstvo prijedloge najkosatijih hitova osamdesetih s najsexykewl vokalima.




Post je objavljen 04.11.2004. u 16:00 sati.