Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

BAYERN-JUVENTUS 0:1(Del Piero 90.min)



BAYERN: Kahn-Sagnol(45.Gorlitz(70.Scholl)), Lucio, Kovač, Salihamidžić(92. Guererro)-Frings, Hargreaves, Ballack, Schweinsteiger-Pizzaro, Makaay.

JUVENTUS: **Buffon**-Pessotto, Cannavaro, Thuram, Zambrotta-Camoranesi, Blasi, Emerson, Nedved-Del Piero, Ibrahimović.



Jedva gledljiva utakmica s dramatičnom završnicom. Juventus je na kraju odnio 3 boda iako po meni nije zaslužio. Cappelo je došao u Munchen po bod, a na kraju je dobio još 2 extra zahvaljujući Ibrahimoviću odnosno Kahnu. Bayern je igrao otprilike na onoj razini na kakvoj su sada, jednostavno to je momčad koja nema onog extra kvalitetnog pojednica koji čini razliku. Michaela Ballacka uporno pokušavaju prodati pod fantasistu, ali jednostavno ne ide jer je on klasični vezni kao što su i Frings i Hargreaves. Namjerno nisam spomenuo Schweinsteigera(Svinjopenjač) jer mali ima mota i mogo bi postati veliki igrač, veći od Effenberga na kojega podsjeća. Zlatan je čudo od igrača, svaki put sam iznova fasciniran koliko je kordiniran i brz s obzirom na visinu, sjajan dribler čiji je potez kod gola praktički spasio utakmicu, međutim ipak nije on junak utakmice nego Gianluigi Buffon koji je pokazao da je najbolji golman na svijetu, makar su se Petr Cech opasno približava. Buffon je sadašnjost, Cech budućnost, a Oliver Kahn prošlost. Sve su češće utakmice u kojima se Kahnu pokradaju ovakve pogreške i mislim da je već vrijeme da Bayern potraži novog vratara, ipak Kahn je već u 35. Za našu reprezentaciju je dobra stvar što se Robert Kovač etablirao kao standardni stoper, međutim njegove igre u zadnje vrijeme pokazuje zašto je prvi dio sezone bio na klupi.

Juventusova igra nije atraktivna, ali je veoma svrsishodna što najbolje govori činjenica da još nisu poraženi ove sezone. Juveu je glavna briga kako zatvoriti sve rupe u obrani, jer imaju toliko klasnih nogometaša da mogu golove zabijati i na individualnu kvalitetu..............

Bayern je zahvaljujući porazu Ajaxa u Tel Avivu došao u situaciju da im samo pobjeda doma protiv Maccabia treba za prolaz dalje, tamo da će u Amsterdamu moći biti neopterećeni, jer jedino pobjeda od 5:0 Ajaxu igra za prolaz dalje.



HRVATI U LIGI PRVAKA


Igor Bišćan-90minuta na zadnjem veznom sudjelovao kod pogotka
Marko Babić-90 minuta na poziciji polušpice
Robert Kovač-90minuta
Goran Sablić-90minuta
Jerko Leko-ušao u 85.minuti

Post je objavljen 04.11.2004. u 00:30 sati.