Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anderlon

Marketing

Čitam i čujem ja "znake božje". Evo pregledao sam cijeli jedan dan blogova, od 16h četvrtak pa do 18h petak, a to vam je nekih 300-400 blogova valjda (treba to otvoriti), u potrazi za blogovima koji imaju naznaku kvalitete i nešto više od toga, ali... nisam spremio na vrijeme, već samo kliknuo Objavi post, zaboravivši da sam ulazio u admin sučelje, nakon čega si zapravo odlogiran i tako mi je sve nestalo. A i monalisa overdrive propitkuje smisao toga. Vjerujem da ima smisla, ali neću siliti danas. Dva znaka su mi dovoljna. Tako da nemam novih kandidata. U svakom slučaju, bit će ih manje i bit će kvalitetni, garant.

Umjesto linkova, back to reality show. Svojedobno sam redovito slikao klopu. Klopa na stolu je jako fotogenični motiv. A osim toga, to je materija, pored citata iz filmova, glazbe i knjiga, od kojih si zapravo građen.

Svojedobno mi se svidio jedan site (ne znam više adresu) na kojem su ljudi objavljivali fotke klope u avionu. Skroz cool.

Sjećate se onog lika iz filma Dim koji svako jutro, u isto vrijeme, snima isto raskršće u Brooklynu (Harvey Keitel). Čak ni na dopust zbog toga ne ide. To slikanje daje smisao njegovu životu. Neki čvrst oslonac.


Post je objavljen 22.05.2004. u 17:51 sati.