Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shipka

Marketing

Barit

Idem ja van sa prijateljem, te se nađemo u Močvari. Bio je neki koncert ali gužva je bila poprilična pa smo se držali podalje od stage-a makar sam ja imao želju pogat u znojnoj brutalnoj skupini autohtonih pankera. Da skratimo priču, on ima dost godina, ja imam dost manje. I naravno uletimo u društvo ljepotica (mojih godina?), kadli shvatim ja po tjelesnim znakovima prijatelja mi, da sad treba nešto radit. Naime, da objasnim sporijima, trebalo je barit cure. Shvatio sam i ja nakon nekoliko desetaka sekundi.
Krenuh pričati sa prijatel.. on je objašnjavao curi#1 o koncertu neš.. - cura#2 me gledala značajn.. - ok, prijatelj# mi pokazivao curu#1 - cura#1 me gledala pričala o upoznavanju.. - prijatelj# kaže da je mokar od piv.. - smiju se sad cura#1,2 šali, pa nije smješno baš.. obje valjda - prijatelj me gurka u smjeru cure#1 - ok kužim!! - cura#1 se naslanja na mene govori o nekoj matematici (?!?) - cura#2 glasno komentira mene, nešto o.. - prijatelj# me nešto hvali - cura#1 me nešto pita o.. prijatelju?! - rekao sam da sam bio na PMF-u!!!! ŠALA SA BIOFIZIKOM! (bio sam fizičar, pao --> biofizika) - cura#2 objašnjava curi#1, mislim da curi#1 nije baš važno.. - cura#1 je otišla do poznanika - prijatelj mi nešto koluta očim.. cura#2 ide na wc? - gotovo?, prijatelj i ja sami gledamo okolo.

To je bilo gotovo u 2, 3 minute!!! Naime, kako su mi poslije rekli, ja nisam uspio u barenju cure kojoj sam se očito sviđao?!?! Ojesemti, tri minute!! E ovo je već izazov, ja to moram naučit, to ne može biti tako teško!! Zar sam ja defektan? Di je trik?! Prijatelj me gledao nekako sažaljivo, on je navodno mogao zbarit obje cure, ali mi ih je prepustio? Poslije sam vidio curu#1 kako priča sa nekim seljacima (zar mi je stalo?!) a oni samo klimaju glavom, ponašali su se, pazi, prirodno! Pa mora bit trik, ja moram shvatit trik!! Di je trik?!? Naučite me triku! :D

Moj psihološki profil je kod tih cura prepoznat, odgonetnut i procjenjen u 3 minute. Vjerojatno i brže, ostatak je bila pristojnost. Ja sebi ne mogu samog sebe objasniti u 3 dana naučnog samopreispitivanja i dubokog poniranja u vlastito ja. Za neku drugu osobu bi mi trebalo godine i godine predanog proučavanja. Nesrazmjeri u ovim brojkama postoje, objašnjenja ni od korova.

I tako, moram spat, dižem se za 4 sata. Ja neke stvari nikad neću shvatit.

Post je objavljen 03.11.2004. u 04:03 sati.