Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Hattrick Ivana Klasnića

WERDER 5:1 ANDERLECHT
1:0 Klasnić
2:0 Klasnić
2:1 Iachtouk
3:1 Klose
4:1 Klasnić
5:1 Jensen

Werder: Reinke-Stalteri, Baumann, Ismael, Schulz(66.Davala)-Jensen, Ernst, Magnin-Micoud-Klasnić(83. Charisteas), Klose(71. Valdez).

Andrelecht: Peersman-Zewlakow, de Boeck, Traore, Deschacht-Wilhelmsson, Hasi(68. Zetterberg), Bassegio, Ehret(64. van den Borre)-Dindane, Iachtouk.


Ova većer lige prvaka nije ponudila mnogo pogodaka tek 14 ili 1.75 po susretu što je debelo ispod prosjeka. Međutim ono što je ponudio naš reprezentativac Ivan Klasnić nikako se ne može nazvati prosjećno, on je odigrao jednu od najboljih, ako ne i najbolju partiju karijere i u pobjedi Werdera 5:1 protiv Anderlechta postigao je 3 pogodka. Ono što je odigrao u prvoj djelu bilo je aposolutno briljantno. Već u 80. sekundi utakmice postigao je gol volejem s 20-ak metara. U 16. minuti izveo je sjajan lob kojeg je vratar gostiju-Peersman jedva izbacio u korner. Udarac iz kuta je na prvu vratnicu izveo francuski fanatasista Johan Micoud, a Ivan je izveo pravo malo rekem djelo glavom, perfektno je zahvatio loptu i poslao je u suprotnu kut. To nije bilo sve što je pripremio Klasnić i prvom djelu, kod trećeg pogotka Werder opet je bio ključan, fenomenalnim dodavanjem petom izbacio je iz igre dvojicu branića Anderlechta i omogućio Micoudu i strijelcu Kloseu da jednostavno dovrše akciju. Imao je Klasnić pretkraj poluvremena još jednu priliku kad je glavom s 5 metara uputio solidan udarac, ali je Peersman odličnim reflexom spasio Ivanov hattrick. Međutim on se ipak dogodio u 79. minuta da je Klasnić poentirao s 10-ak metara nakon što mu je idealnu priliku servirao Valdez. U 83. minutu trener Thomas Schaaf je odlučio izvaditi iz igre našeg junaka, koji je tom prilikom dobio standing ovation cjelog stadiona. Klasnić je tako postigao 5 golova u 2 matcha s Anderlechtom, čime je trenutno postao najbolji strijelac najjačeg klupskog natjecanja na svijetu. Bravo Ivane!!!!!!!

Ovom pobjedom Werder je praktički osigurao prolaz u 1/8 finala!

Lista strijelaca:
1. Ivan Klasnić 5
2. Adriano 4
3. Makaay 4
4. Drogba 3
5. Shevchenko 3


O ostalim utakmicama malo kasnije.........

Post je objavljen 02.11.2004. u 22:53 sati.