Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gamad

Marketing

TAMARA OBROVAC TRANSHISTRIA ENSEMBLE -> 05.11. -> KSET, Zg

Još jedan koncert koji preporučujem svim ljubiteljima dobre glazbe, posebice ethna ili jazza. U skolopu Earwing festivala u Ksetu nastupa Tamara Obrovac sa svojim Transhistria ansamblom, upad je bijednih 35KN u pretprodaji ili 45KN ako kartu kupite na ulazu, a dobar provod je zagarantiran.
Ako bih morao birati između izvođača kojima bi predstavio hrvatsku glazbu, bez puno razmišljanja prvi izbor bi pao na Tamaru Obrovac. Nije to sad nešto što bi trebalo nekoga začuditi, tim više jer je žena ušla u finalni izbor BBC-eve nagrade za World music - ja sam dao svoj glas za nju, naravno :-). No ako još niste bili na nekom od njezinih koncerata, a sada ste u mogućnosti, nemojte propustiti priliku - idite i dobro se zabavite, saznajte zašto je ova simpatićna ženska najbolji reprezent hrvatske glazbe.

Za one koji više preferiraju čvršći, rockerski zvuk, tek da spomenem ako vam je slučajno promaklo kako, također u petak, možete slušati Bambi Molesters u Tvornici, na trećem po redu Forum party-u. Ako se odlučite za tu opciju, nemojte zaboraviti isprintati flyer s kojim će vas upad koštati tek 20 kunića.
Za zagrijavanje, sa službenih stranica možete skinuti par odličnih mp3 komada Bambi Molestersa.

Post je objavljen 02.11.2004. u 14:20 sati.