Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

sudbo kleta

mislim da sam zaboravila stisnuti tipkicu "objavi post".. jer ipak me otac, majka i brat (znano kao familija) tjeralo s kompa. Mislim da su i Ovidije i Mecenije govorom peraja me pokusavali dozvati-da se skinem s neta, jer sam ih u euforiji opisivanja praga zaboravila nahranit!
a moze vam sad svima bit zao! i trebalo bi!! tako je krasan i rijecit post bio (za promjenu-inace se uvijek tako sazeto izrazavam =)
Uglavnom, imam zelju to ponovo sazeto opisivati, jer opisivanja praga nikad dosta (ovo su vec naucili svi iz mog drustva i na faksu, pa vjesto izbjegavaju i mene i Euzebiju i Karlu =)

E, al fakat evo sazeto jer za 5 min moram izletit iz stana jer idem van, a ja jos..hm.. nisam odlucila kaj cu obuc..


PRAHAHA

Nego, u onih 6 dana (ili 7?) koje smo tamo provele, uspjele smo spavati do podne svaki dan (do 11 onda kad bi se cvrsto odlucile dignut u 9), razgledat malko praga (toliko malo da me se stara, opsjednuta razgledavanjem i arhitekturom, uvjerena da i ja imam potencijala u tom podrucju) skoro odrekla. Ma imala sam i ja prije veeeliku zelju za razgledavanjem svega i svacega..a onda sam pocela pit..a razgledavanje se obrnuto proporcionalno smanjilo.. Nego, obavih detaljno proucavanje ceskih piva (nekih, ipak nije bilo dovoljno vremena, jel..morat cu opet tamo da se proba ostatak.. =)), maznula sam cijeli set krigli i casa i podlozaka za pive--otvaram izlozbu "prag-besplatni suveniri". ulaz -donacije po volji (moram skupit pare za novo putovanje i nadopunjavanje izlozbe), zainteresirani nek se jave--, dozivila prometnu nesrecu u kojoj smo skoro poginuli (o tome sutra-zanimljiva pricica), i dobila preporuku za psihijatrijsku ustanovu.

Eh, ta psih.ustanova je isto zanimljiva pricica.. Naime, 11 sati putovanja smo Karla i ja morale nekako skratit, pa smo 10 sati od toga pricale.Euzebija se mudro pravila da nas ne pozna i spavala. Najvise se zalila babetina kojoj je prvo smetalo grijanje, pa klima, pa ZRAK KOJI PUSE KROZ ZVUCNIKE JER JOJ IDE U NOS (?!), a kaj je najcudnije-smetale joj mi. Dobile smo komentare da smo trebale bit u big bradru, da smo neodgojene, dosle iz sume, trebamo u ustanovu.. Meni su rekli da sam zlo (ja?! smrc.srce boli).
Al ljudi dragi, ja uopce ne kuzim u cem je problem!! Pa kaj ak neko zeli pricat malo. Dobro, ajde..10 sati. Ali imale smo pauzu od sat vremena (4.30-5.30)!! Mislim, pa kaj onda ako to pricanje traje od 7 navecer do 6 ujutro?? A kaj ce radit ponoci u busu? Spavat?!? I kako ih ne zanimaju nasi ljbavni/zivotni problemi? Filozofske/jezicne rasprave?!? Zar nije zanimljivo pokusati od rijeci "postapalica" napraviti glagol? Ne zasluzuje li to barem pola sata paznje? Ili od rijeci "ugibaliste"? Ne treba li utrositi bar sat vremena putovanja na slaganje recenica tipa "Bus se ugibnuo na ugibalistu, a kamion se ugibnuti nije mogao"?
Fakat ne kuzim te ljude..

Uglavnom, objavili smo im da se vracamo u iduci petak. U petak je za Zegreb putovao veliki bus (slabija akustika nego u nasem prepunom minibusu) koji je bio prakticki prazan (pitam se zasto). Na povratku smo naravno spavale. Ipak nije u redu pricat- mozda netko u busu pokusava spavat, jel =)
pozdrav teti sa 4.sjedala u busu! Chcipni devko! =)


Ah..Prag.. prekrasan grad.. prakrasan kao "prekrašni kolačiči" u krašovoj reklami..

fak..kasnim van..
kaj da obučem?!?!

"objavi post" *klik KLIK*

Post je objavljen 29.10.2004. u 19:54 sati.