Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afterburn

Marketing

Prehlada II dio :)

evo polako se rijesavam te prehlade, ja u kombinaciji sa Coldrex-om i ehinaceom... i puno puno cajeka od brusnice s medom:)... nema faksa nema nista, nemoram nist delat, samo fino se izlezavam doma, i tu i tipkam svakava baljezganja...

uglavnom tu zavaljan pod dekicom u krevetu, sto se cijeli dan izlezavam ,brijem si kako je to dobro, a tako se lako navuci na to i naviknuti se... i onda jos produzeni vikend a u utorak nema faksa, a tko ce onda na faks u srijedu... kad vec nisam prva dva dana hodao na faks onda nema smisla ni ostala tri ici kaj ne? a da ne spomenem kako moram uciti za kolokvij iz matematike za dva tjedna, ali govorim si uvijek ima vreman za to, jos je daleko, lako cu ja to i onda dode taj dan, a ja znam ono sto sam taj dan ujutro naucio:) jos ako cu danas van pa sutra ujutro na put na more, onda mi i vikend ce proci u izlezavanju, ili kako bi neki ljudi rekli u potezanju po kuci:)

ali kad pogledam sta je tu lose u potezanju, fino se odmoris, navecer tu i tamo si oran za izaci van, jedini problem je to sto ne ucim, ali posto me to nikada nije mucilo zasto bi me to sada mucilo... ipak sam se svih ovih 14 godina skolovanja provlacio u zadnji cas i ta taktika me nikada nije iznevijerila, pa ju necu mijenjati ni sada:)

Post je objavljen 29.10.2004. u 14:09 sati.