Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Problem broj 21.

Ovi problemi petkom na kraju tjedna dođu kao tjedni checkpointi. Zorno obilježavaju kraj tjedna. Ode još jedan tjedan. Preko vikenda opet neću biti pri internetu, a ovaj puta niti u ponedjeljak. No, jednog dana ........
Tek, da vam velim, da ove probleme ne zmišljam ja. Oni su već zmišljeni. Ja Vam ih samo doblogam, ali oko rješenja se potrudim. Htel bi Vam pokazati, kak to ide i čega tu sve ima. Morti bute počeli razmišljati o takvim kombinacijama i te dijelove kombinacija slagati u cjelinu. Prvo trebate vidjeti kaj treba napraviti, pa kaj se može , pa onda sve to pospajatio u niz u kojem branitelj nemre zbrisati. Nebu mogel zbrisati, ak zmislite sve one finte, koje u rješenju niti ne spominjete, a ima ih. Tak smišljate sve najjače poteze za obadvije farbe kamenova. Ak na taj način sve dobro zmislite, može se pripovedati, da ste rešili.
Najbolje je kada sve lepo zmislite i velite nekom 'autoritetu' kaj je rešenje, a on, ono hladnokrvno, dene kamenčić i pita Vas:'A, kaj igraš na to?'. Ili još bolje, niš Vas ne pita, samo dene kamenčić. I bez reči sve Vam bu jasno. Al nemojte preveč mislit o sebi da ste bedak, jer svi smo mi na svom nivou bedaki. Tak misliti je ko otkrivanje 'tople vode'. Ipak nije pristojno za nekoga reči da je bedak. Ustvari koja je to fora, kad smo svi, bar po malo, to. Oni koji to kužiju nebuju mi zamerili, al nikad neznate, jer onaj drugi kuži il ne. Recimo, date mu šansu, a on Vas popljuje. Mi se čini, da je dobro iti svojim putem i biti, ono, svjestan i mislit kak vidite kaj se događa, pa nekaj, kakti, još naučite. Vi već kužite, da ja to pripovedam.
Pa, poglećte problemčić. Kaj ni lepi? I ovaj je kak palačinka. Nek crni igra prvi i nek zruši beloga. Beli nek se brani najbolje kaj se može (i to morate zmislit), a Vi navalite i nedajte mu da zaživi. Ak Vam to zgleda interesantno, a neznate kak se ta igra igra, kliknite na ovaj link 'Škola goa' i možete pogledati kaj i kak. Morti postanete majstor za probleme, il još više, morti se najdemo negde na nekom turniru goa. Većina je sramežljiva pa niti gleda niti pita.
A, sad par informacija za kraj tjedna.
Sutra, subota 30. 10. 2004. je u Velikoj Gorici u Centru – Zagrebačka 90 – je turnir za sve koji hoće igrati. Igra se handicap -2. Početak je u 10:30. Pristup besplatan, al zato nema niti nagrada, osim zadovoljstva u igri.
Isto u subotu i na istom mjestu igraju se partije završnice Prvenstva Hrvatske za mlade u konkurenciji do 18 godina starosti.
U ponedjeljak, a i utorak nema školskih go-sekcija, jer škole ne rade.
Evo me na blogu u utorak ujutro. Bogdaj Muradenu


Post je objavljen 29.10.2004. u 12:36 sati.