Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wannabemagazine

Marketing

wannabe famous: Stvarno želite biti slavni?

U poplavi reality showova i izbora raznoraznih talenata, gotovo svatko može postati poznat i slavan. Tako se danas svi u gradu okreću za nekim Ozrenom ili Krešom za koje do prije mjesec dana nisu ni znali da postoje.
Ako netko ima izražen talent – glas slavuja ili noge Fred Astaira – stvarno je šteta da to i šira javnost ne sazna. No čemu ta želja da se postane popularan i poznat po svaku cijenu?
Kad si slavan jednostavno možeš zaboraviti na privatni život. Papparazzi te mogu uloviti u najgorem izdanju, wannabe modni kritičari ocjenjuju tvoju šminku, frizuru, odjeću.
Image Hosted by ImageShack.us
Čim izađeš s nekim – to je odmah tvoja nova veza. Po novinama čitaš intervjue koje nisi dala ili koje su prepravili do neprepoznatljivosti.
Djeca te zaustavljaju na ulici. Ne možeš na miru popiti kavu. Tvoj bivši daje intervju za neke trećerazredne novine u kojem opisuje kako vam je bilo u krevetu.
Primaš uznemirujuće pozive i shvaćaš da neki manijak sanja o tome da sašije haljinu od tvoje kože a nema u blizini Kevina Costnera da te zaštiti (namjerno sam pomiješala ;) )
Image Hosted by ImageShack.us
Analiziraju do u tančine tvoje tijelo, pišu da si bila na plastičnoj operaciji. Razgovaraju o tebi s tvojim susjedima, profesorima, kumicama na placu.
Image Hosted by ImageShack.us
Ulaze u tvoj stan, pišu o tvojoj zaradi, dugovima, pozivaju te na dosadne partyje, razvlače po novinama vaše vjenčanje, prate vam dijete, napuhuju razvod, slikaju vas u bolničkom krevetu i pišu vam epitaf.

Stvarno želite biti slavni?

Slike su sa stranice www.ebaumsworld.com

© wannabe

Post je objavljen 29.10.2004. u 13:00 sati.