Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supermiki

Marketing

Moja prva Norma Belle

Nemrem spavat.
Čini mi se da sam ušla u začarani krug noćnih ptica. Užasno mi je teško zaspat u zadnje vrijeme. Možda je zbog svih silnih pizdarija koje se samo kote, jedna na drugu (sranje nikad ne dolazi samo), a možda to tak ide kad imaš 25 :P

Neki dan sam bila tolko izvan sebe (zakačila se sa Mr. Manom, jebali me u mozak da moram ici u Kutinu a nije mi se dalo, PMS me rasturao, ispred sebe vidim ispit za koji ZNAM da nisam spremna..) da sam ZNALA da moram poduzeti neke extra mjere....Prvo sam pokušala sa tuširanjem i slušanjem extra uspavljujuće muzike, stišavanjem mobitela i ostalih zvrndala...Niš me nije moglo smirit...Nakon toga sam provršljala kroz sve ladice u kući, u nadi da ću naći neki ostatak Persena koje sam prije znala kljucat kad bi imala ispit. NIŠTA. ŠTANI. ŠTANGA!!
U frižideru nema pive. AAAAAA!!!!

nivo nervoze: extreme
nivo potencijalnog relaxanta: kurac od ovce.

Poslala sam sms frendici: "E bok, Miki je. Daj please ako imaš, dofuraj mi nekaj za smirenje kad se vidimo. Thanx * "

Nakon sat i pol još dodatne ludnice u kući, vidjele smo se...Tad sam bila još nervoznija nego prije jer sam u međuvremenu primila par smsova od prijatelja koji su redom imali nekaj za prigovorit i elaborirat kak nisam obavila svoj "posao" kak sam trebala (koji, BTW, uopće NIJE moj posao nego od nekih drugih ljudi koje ja izvlačim iz govana!!!) i kak oni ne mogu biti sutra na užasno važnom dogovoru (biznis, biznis...) To me još dodatno slomilo.
A onda su došle one. Frendica i mala zelena.
Norma Belle (živio Pun Kufer)

I nekako je sve bilo umotano u vatu. Mekanije. Lakše. I baš me bolio kurac za sve ;)
Nije da namjeravam sve svoje probleme rješavat tabletom, al moram priznat da je skinula malo tenzije s moje duše. Hvala Norma ;)
Još mi samo treba da postanem tabletoman!!! Uz moju reputaciju ispičuture i sarkastične kuje, to bi bila kruna :P

Danas će bit hell-ov-a-day....Imam interview za novi posao...Zvuči primamljivo, al iskreno, malo me strah...Novi job, novi ljudi, nove odgovornosti...Ali isto tako, novi nofci ;)

Prvi ćete saznat ;)

Post je objavljen 28.10.2004. u 10:36 sati.