Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Zagreb-Dalmacija 1:1

Naravno riječ je o ishodima susreta 8. kola Goodyeara.

ZAGREB-ZADAR 71:91
-iako sam se kladio na pobjedu Zadra, dosta sam iznenađen lakoćom kojom su do nje došli. Kod Zadra su tri igrača odigrala vrhunski, dok je kod Zagreba takav bio samo Cici Miljković(25poena). Najbolji strijelac Zadra je bio Marko Banić, kojeg sam baš makuno s mog fantasy team i sad ovaj odigra najbolju utakmicu sezone. Kyle Hill je dao 20, te po 4asista i skoka, a najimpresivniji je bio Todor Gečevski 14poena i 15 skokova. Štemberger je postigao 12poena, a iako je dao samo 6koševa vrlo je važan bio Juby Johnson koji je zakočio Marka Tomasa na 9poena. Osim već spomenutog Miljkovića u Zagrebu jedini je iznad prosjeka bio Joško Garma s 12poena i 8 skokova.

SPLIT-CIBONA 61:66
-jedva gledljiva utakmica, s mnogo pogrešaka, još više promašenih shooteva. Cibona je rutinski dobijala utakmicu dok Splitu u zadnjih 5 minuta nisu ušle 4 trice preko ruke, pa je čak imao napad 20 sekundi do kraja na -3, ali je Rančić(11poena) to odigrao kao i čitavu utakmicu=grozno.
Ipak treba shavatiti momka, stari mu je preminuo prošlog tjedna, a i propustio je dio turneje. Split je pokopao njihov bivši igrač Joke Vranković(18poena) koji je odigrao najbolju napadačku partiju sezone, Žižićev double-double izgleda dosta impresivno, ali je Andrija(13+11) danas bio vrlo dobro zaustavljen od odličnog Kaštopila, koji je izumio i novi tehniku čuvanja igrača, barem kad je o košarci riječ, potezanje za dres. Vladimir Krstić(10poena) je opet pokazao da Marko Popović nije bolji igrač od njega, a to baš i ne raduje. Popović(11poena) je danas odigrao solidno, ali solidno nije ono što se od njega očekuje, baš kao i od Josipa Sesara(6poena), koji je sve gori i gori. Marton Bader i dalje djeluje kao da su ga upravo probudili. Na Roku Ukiću(18poena 6asista) se vidi da je iscrpljen, otuda i brojka od 12 ispaljenih trica, jer nije imao snage da ide češće na ulaz. Najbolji potez utakmice, a vjerojanto i ovog kola, je bio alley-up i izvedbi njega i Oršulića. Osim tog trenutka Oršulić(2poena) je odigrao veoma loše, 2 puta kad je bio sam na trici bacio je "air ball". Isti dojam ostavlja i ona spodoba zvana Mario Ivić, momak ako ovo slućajno čitaš ostavi se košarke se i odi u drvosjeće, dobro nije tako grozan.......Jedini koji zaslužuje pohvale je Drago Pašalić(17+10) koji je uz poslovićnu efikasnost u napadu, ovaj put dosta toga pohvatao pod svojim obručem. Dojam je da su svi igrači Splita redom fizički preslabi, kao da vlada nekakva anorekesična epidemija na Gripama, Ukić i Oršulić liče na kosture. Cibona s ovakvom igrom ne može raćunati na mnoge pobjede ne u Euroligi, već i u Goodyear ligi.

Šibenkina utakmice je još u tijeku, a rezultat provjerite ovdje...

Post je objavljen 27.10.2004. u 21:52 sati.