Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metkovicchicago

Marketing

Aloha...

Nadam se da vam se svidjela serija slika s mackom. Inace nisam preveliki ljubitelj ideje kucnih ljubimaca, ali moram priznati da me ovo stvorenje svakodnevno zabavlja. Neki dan sam joj kupio misa na daljinski pa je ne moram mazit' svakih pet minuta nego samo ukljucim misa i eto ti zabave. Izgleda da se sinoc malo previse zabavljala pa danas krmi cijeli dan.
Zadnja dva tjedna su mi pakao. Skola, posao i trening su "bitch" pa sam odlucio da reduciram posao kroz sljedeca dva tjedna. Sve mi lici na onu pjesmu "Posao, kuca, birtija", ali bez birtije. Jedva cekam petak, kad nemam nista osim trening na rasporedu pa cu se dobro naspavati.
Kaze se: Postar uvijek zvoni dvaput'. Moj bogme ne zvoni nikad. Narucio sam neke stvari preko interneta i umjesto da mi postar pozvoni ili ostavi poruku o dostavci kad nisam kod kuce, on jednostavno ostavi paked ispred vrata. Tako su mi nestala dva paketa, ali bili su osigurani pa sam dobio lovu natrag. Svedno sam nazvao sefa poste i ocitao mu lekciju (ne znam koliko ce to pomoci). Razlog ove aljkavosti sam nasao u tome sto zivim u kvartu gdje zive ljudi sa niskim standardom, pa ih tretiraju na taj nacin. Necu vise o ovome, da ne bi otisao predaleko...

Do citanja...

Post je objavljen 26.10.2004. u 18:48 sati.