Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sue

Marketing

always look on the bright side of life

bas si mislim kak dugo nisam gledala monti pajtonovce i kak mi fali njihov nenadjebiv humor..a eh.. imam doma life of brian pa bi konacno umjesto debilizma by nova, trl i hrt mogla pogledat nekaj kvalitetno i ubit vecer.

nu, danas sam pricala sa svojom dragom ( jedinstven naziv za jedinstvenu osobu- jedino zemsko s kojom ja mogu pricat satima-zbunj-no da-tak je)
stajale smo nasred krapinske ulice i i pricasle standardne idiotizme, u jednom trenutku je prosao neki sminker guy a ona veli kaj ces u dubrovniku, tam se nemres drogirat! ja rekop, a jebiga uzet cu zalihe. sminker guy se popiknul..kak malo treba ljudima da se cimnu! kao, oh jebote one se dorgiraju..
ahahahhah..prestrasno...

bas smo si mislile kak bi bilo zgodno otic u neki klub il nekaj koji je "in" pa sjest pokraj nekih sponzorusa i malo im se upucavat! :D

ah..jebemu, fali mi sexa, vise ni samozadovoljavanje ne pomazhe. no jos dva tjedna pa dolazim i ja na red :)

a moja draga, nju boli kita, kad je bila trudna rekla je svom dragom: "gle milo, ak ti je bed fukat se s menom trudnom, onda me lizi!"

i nije imal izbora-lizal je :D

Upravo shvatih da moja opsjednutost sexom raste i da se moram smirit. a shit!

ajmo dalje..
ja kod svoje familije na privikavanju, vracam se starcima btw na tri mjeseca- horror-katastrofa i sve elementarne nepogode. no ko mi kriv kad se ne znam igrat s karticama.. nu, roditelji su mi u zadnjih mjesec dana oglusili. koji kaos.. niko nis ne cuje-il se rade nenormalnima. no, genetska predispozicija je tu..prabaka nije nikad nis cula osim kad joj se rakija nudila.. nije bila alkoholicarka, al je voljela casicu rakije :D

i tak, zamisljam to ko odlazak na skijanje..koju mastu imam mozda i uspijem to prezivjet, ako ne, ima lexaurina pa bumo nekaj skemijali..

ah..dosta...


........sell the kids for food
--weather changes moods
Spring is here again
--reproductive glands


He's the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he don't know what it means
Don't know what it means
And I say... yeaahh.......


Post je objavljen 26.10.2004. u 18:15 sati.