Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/music

Marketing

BLJULA, KRIV SI!

Čitavih čemernih 6 dana je prošlo otkad vam nisam pisala. Zapravo nikako nisu čemerni, nego sam ja bila rastrgana na toliko strana da jednostavno nisam stigla ništa napisati. Nisam ni dovršila tekst o Liarsima koji sam počela još odavno, ne da mi se.

PONEDJELJAK
Uglavnom, u ponedjeljak sam bila gdje drugo negu u KSETu na Lollobrigidu, japanke Yummy Yummy i lokalne Ghetto Booties (hope i got that right). Lollobrigida su bile okay, ali nisu baš moj cup of tea, ne znam zašto – kužim šprehu ali mi nekako malo ide na živce. No, ekipa u KSETu je bila poprilično sretna, pa tko sam ja da im sudim. Usljedile su Yummy Yummy, dvije super-simpatične japanke (već su jednom nastupale u Zagrebu, ali je tad, po njihovim riječima, bilo troje ljudi), koje sviraju otkačeni punk - garage rock - electro clash - svašta. Gužva je bila ogromna, ali to me nije spriječilo da dvije pjesme odem pogat, dio koncerta skakućem na stolici u drugom separeu, proljevam sve oko sebe pivom i općenito gnjavim sve oko sebe a pogotovo one koji imaju otprilike metar i po i plavi su.. Kao što znate to su sve odlike zakon koncerta. :) E, da, i bedž sam kupila. Zatim se atmosfera malo razrijedila, pogotovo kad su počele Ghetto Boooties, koje jaaako zvuče kao Chicks On Speed, šta i nije toliko loše, ali meni je bilo zanimljivije pričati s ljudima gore na balkonu.

UTORAK
*Opet* sam bila u KSETu (btw, podrav dragim Koalicijonašima), sad na poziv malog plavog iz naslova, a tamo se odvijao novi **SUPERMEGAKEWL I ZABAVNI** program Demode (happy?) popraćen nastupom novoformiranih fresh Leut Magnetika, koje sam već zapravo čula ovo ljeto na Bačvicama. Leuti sad sviraju nešto poprilično čudno, a ja bi to opisala kao.... jedan od onih mikseva svega živog zasnovan na hrpi elektronike i smiješnih efekata, uglavnom muchos plesno i uhu ugodno. Pola koncerta sam bila u prvom redu dolje, ali onda sam drugu polovicu otišla na balkon jer se javljala prijateljica koja je kasnila samo sat i po vremena.. Na kraju nju nisu pustili unutra, druga je u naletu marijamagdalenštine odlučila bit s njom s druge strane žice, a ja sam propustila ono zbog čega sam u biti došla :( But, life goes on.

MEĐUVRIJEME
U međuvremenu se nije događalo ništa što bi štovane posjetitelje ovog bloga zanimalo (1x tulum, 2x Melin, 1x pizza i jedno 15x kava). Please proceed to the nearest exit.


Post je objavljen 24.10.2004. u 16:28 sati.