Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Subotnji mix

INTER-ZAGREB 1:0(Vidak 45.)

Očajna utakmica, očajni teren i još gori sudac-to je ukratko rezime ove utakmice. Iako razina HNL-a nije visoka, ova je utakmica uspjela nadmašiti i to. Prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno, drugo jedva nešto bolje. Svaki je team imao po jednu dobru šansu u cjeloj utakmici, a i gol je došao nakon idiotske reakcije Dragana Stojkića.
Jedina svjetla točka je fenomenalni Luka Modrić, stvarno već sad je najbolji hrvatski vezni igrač i čudim se da još nije dobio priliku u reprezentaciji. Praktički cjela Interova igra prema naprijed se zasniva na njemu, da nije njega ne bi osvojili niti 10 bodova, a usto nevjerojatno mnogo pretrči i oduzeme lopti.

Posebna priča je Antonijo Franja, ovaj igrač je bio jedan od najnadarenijih u svojoj generaciji, a sad je jad i bijeda. Čak je i nekritična zaprešička publika počela zviždati nakon samo 20minuta igre. Izgubio je sve duele, imao je jedan dribling na utakmici, a pokušao je barem 20puta, carini loptu, a čak ne zna ni trčat. Izgleda ko paradna kokoš prilikom toga. Jednostavno momak ostavi se nogometa.

Očito da je nakon odlaska(povratka) Tea Karduma u Dinamove juniori Bogdan bio prisiljen staviti u momčad ostale Dinamove igrače koji su na posudbi. Jedini od njih koji je zadovoljio je Hrvoje Ćale, a samo u defanzivnom smislu jer prema naprijed nije odigrao ništa. Marko Janjetović je napravio dosta pogrešaka u malo vremena što je odigrao, ali ipak se vidi da momak zna ponešto. Ivan Čosić je totalno podbacio, sam Bog zna zašto je Tomislav Ceraj morao prosjediti cjelu utakmicu na klupi samo da bi mi gledati Čosićev show. Osim što izgleda kao krapinski pračovjek, Čosić nema pojma o ničem i mislim da će karijeru nastaviti u velikogoričkom Radniku.

Toliko o toj utakmici.....

Hajduk se koliko vidim provukao protiv Pule, ali nema veze glavno da su nova tri boda na kontu. U neizvjesnom derbiju začelja atomski Dinamo je svladao Zadar 2:1. Odnos na vrhu je i dalje isti jer je osim Inter i Hajduka pobjedila i Rijeka.


Po očekivanjima Ivan Ljubičić se nije uspio plasirati u finale Madrida, čak i da nije s suprotne strane mreže stajao odlični David Nalbandian, vjerujem da bi Ljubo popušio jer jednostavno nema pobjednički mentalitet, bio je u nekih 15polufinala, a samo 2 puta je zaigrao u finalu.

Najbolje dolazi na kraju, nakon 585 dana izbivanja s skijaških natjecanja na stazu se vratila jedna od najboljih svih vremena JANICA KOSTELIĆ, već je danas u veleslalomu pokazala da se nije vratila samo radi povratka nego da bi pobjeđivala. Sutra vozi i Ivica, također veleslalom.

To je to za danas, subota je jedva sam našo vremena da ovo napišem. O GYL sutra....



Post je objavljen 23.10.2004. u 18:59 sati.