Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

ZADAR dobio PARTIZANA

PARTIZAN 78-86 ZADAR

Očekivana pobjeda Zadra s obzirom da je Partizan nastupio bez Milojevića, Perovića, Bogdanovića, Gurovića, Šuputa, ali svejedno ova pobjeda puno vrijedi, uostalom to je prva koju su naši ostvarili ove sezone u SiCG. S ovom pobjedom došli su do 50% uspješnosti, a s obzirom da im sad dolazi Helios napredovat će još na ljestvici.

Zadar je dobro otvorio, igrali su vrlo dobro do onog trenutka kad je Jugo odlučio u igru poslati Aramisa Naglića koji je svoj sporošću u potpunosti uništio ritam Zadrovog napada,a usto i mladci Partizana su ga lagano preskakali u obrani. Kad ga je Jugo konačno nakon 6 minuta izvadio iz igre Zadar je ponovo stekao solidnu prednost. U prvom su djelu imali puno problema u skoku, dok je u nastavku taj problem rješio fenomenalni Todor Gečevski(29+11), koji je vjerojatno odigrao najbolju utakmicu karijere. Osim njega svoj show je imao i Uroš Tripković(26) koji se je raspucavao, ali i dosta toga pogodio. Dečko ima fantastičan ulaz, definitivno je najtalentiraniji srpski bek.
Kyle Hill(20p+6a) je isto odigrao odlično, još uvijek ima dosta izgubljenih lopti, ali svaku utakmicu sve manje. Jedini koji je pružio dobru partiju je bio Marko Banić(15+5), iako je potpuno zakazao u skoku. Razlog izjednačene utakmice leži u tome da osim tog trojca niti jedan igrač Zadra nije bio u stanju zabiti. Johnson(4poena) je potpuno zakazao, čak i u obranbenom djelu. Ništa bolji nije bio ni Štemberger(6poena), a igrači s klupe su kombinirano postigli 10 koševa.

Kod Partizana osim spomenutog Tripkovića, dobri su bili prvenstveno Avdalović(14+7a) i Samarđiski(9+7). Ostali kao i kod Zadra za ništa.


UKUPNI SCORE nakon 6.kola:
1.Srbija i Crna Gora 19-11 63%
2.Slovenija 11-13 46%
3. HRVATSKA 13-17 43%
4. Bosna i Hercegovina 5-7 42%


Post je objavljen 22.10.2004. u 21:59 sati.