Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plastifukse

Marketing

Ja te golim, Dinamoooooo!

Prije 6-7 godina Tonči "Black and Beautiful" Vrdoljak za Bad Blue Boyse rekao je da "sve to treba dobro izdegenečit". Nismo ni slutili koliko je imao pravo.

Naime, nakon što su se godinama (kao i podjednako debilni kolege Torcidaši) bavili kojekakvim idiotlucima opće prakse, a prije neki dan upali na trening i skinuli igrače "Dinama" u donje rublje jer ne zaslužuju nositi svete insignije, u srijedu je u Sportske novosti stigao dopis radnog naziva "3x DOSTA" potpisan s 'BBB Interventna'.

U njemu se nogometaši Dinama prozivaju zbog loše igre i ponižavanja grba koji nose. Sugerira im se da "ukoliko nisu sposobni braniti Dinamove boje neka zatraže ispisnicu", uz upozorenje da bi "sljedeći korak moglo biti ozljeđivanje koje bi im moglo prekinuti nogometnu karijeru".

Opleli su tu i "politikantsku upravu", ali i novinare: "DOSTA nam je novinara koji senzacionalistički pišu o Dinamu s tendencijom da za različite ljude iz sjene odrade prljave poslove kako bi im omogućili osobne beneficije na grbači kluba koji volimo. (...) Onima koji se neće pridržavati ovih naputaka poručujemo da će kućama iz svojih redakcija ići u gaćama. Gospodo, zapitajte se jeste li spremni biti uz nas ili protiv nas. Protivnici neka se čuvaju, jer ovo je prvo i zadnje upozorenje."

Dakle, momci su se pretvorili u pravu terorističku organizaciju koja protivnicima prijeti fizičkim nasiljem zbog nezadovoljstva nogometnim rezultatima.

S time u vezi, postoji li mogućnost da netko napokon posluša g. Vrdoljaka i izdegeneči narečenu gospodu te ih počne zatvarati na duže rokove kao što to čine u zemljama gdje je bilo sličnih problema?

Ako ne, postoji li mogućnost da se organizira reality show u kojem će se sve navijačke skupine okupiti na jednom stadionu i međusobno se čilo ubijati a la Battle Royale uz direktan prijenos na televiziji, s time da preživjele dotuku specijalci iz Lučkog pod palicom i high kickom Mirka Filipovića?

Zalaže li se koji predsjednički kandidat (osim Busha) za takav, proaktivni pristup rješavanju gorućeg problema terorizma?


Post je objavljen 22.10.2004. u 08:03 sati.