Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cookie

Marketing

chill out

n.p. dnb..neznam ni kako se zove ni koja pjesma..al ima masu zvukova i tako mi je fino sad..(uzivam) onako lagan dnb-ic aww

temp me unistava...da..jos malo pa cu komunicirat smikroorganizmima..:tikovi:
a tako se trudim da ne..opet..sumeca..ona na gutanje..caj limun..strepsils..
mislim da je stvar u propolisu kojeg nemamo..moracu mamu namiljat..ja hocu vaaan!!! :tikovi:

i tako....
nis danas sam razmisljala o posvajanju djeteta..majka mi kaze "pa ako bas zelis bit dobrotvorac.." ti mama dobrotvorac! sta ne valja u posvajanju djeteta?? majka kaze "onda neces siriti nase gene" that's the point bejbe! ionako bi bilo ludo, cudno s velikim nosom prcastim i svima bi bilo smijesno...onda bi mu nadjenula neko cudno ime pa bi mu se svi opet smijali..a vidis, i posvojenog cu morat imenovat..hm..

ovdje je ful vruce..

uuuuf pere me totalno..moracu nesto smislit..ovo bas nije normalno..al ja nemogu lezat tamo..au shit nisam pogledala dadilju a nju cekah cijelo jutro..e sad mi dan vise nema smisla..aaaaa ne da mi se gledat teve..
e baka mi jucer pricala svoje zivotne dogodovstine...i da, moj deda bi se znao napit i pjevat paveliceve pjesme..../ pa bi dosla murija odvela ga malo istukla da dode pameti ...nije ga znalo bit po 2-3 dana..baka je mislila da je na posl putovanju..nije joj govorio..a ludaci sta da kazem..

ajme tresu mi se ruke..al ja sam ful smirena..usporena i blaga..
joj ovaj dnb is goooooooood :blazenafaca:

ovaj viken nejdem vanka..super.

ja bi isla na fax..ja bi isla vanka..medu ljude..pa makar jedan ljud nek prica samnom..nek mi prica nesto smijesno..moze i ozbiljno..meni ce svejedno bit smijesno..slava ironiji :slavanjoj:

vise ikad necu naprezat svoje tijelo..to je modza zato..a i ovu promijenu vremena treba zrihtat..lose je to..vruce znoj pa kaput osusena koza od hladnoce..

ni vrijeme vise nije normalno rekla bi mi baba..baba..bahaha tako bi rekla glava (aw).."vise neznam baba il mama" ma aww...%
iiiii...(cvilim)

e da cestitam mojim najzakon ujacima b-day..imali ga 19. i 20. 10.
puse vama!! moji ovdje inace ne slave nis..bozic, rod..svasta..tako da nisam niz znala..do danas slucajno..
imam i tu nesto za reci..u londonu ljudi pretjeruju..ono posaljes im bozicni darak i cestitku..oni tebi takoder i jos i cestitku zahvale za dar i cestitku..ono bolesno..
a zato ovdje kod nas se kupuju one socijalne crkvene cestitke (ako i to) sa svecima i onom glupom aureolom iznad i mali isusic u gacama..i sr. bozic nova 0000 godina..srece ljubav amen od obitelji blabla
ovdje u nas nista..moji to ne slave jer je to paganski blagdan..sve su to pagani..bogohulnici..vracari i klanjaju se azdaji zmiji sotonskoj..
ma nema veze..al to su meni ful zakon dani..korzo je popunjeno onim natrpanim standovima...mirisu one malibu fritulice od kojih dobijes dijareju..djeca odaju okolo s napuhanim balonima i dobivaju karijes od kras kompanije..izlozi zmigaju sa svfjetiljkama..obavezno ogrmoni bor natrpan ukrasima plasticnim staklenim i keksima..
svi masovno trose pare i dobivaju cir na zelucu..neki od masne hrane neki od racuna..
ma ljepo je to obiteljsko okupljanje..

idem na tojlet..mislim da cu rigat..

evo me nazad..nisam rigala..vec sam bila dehidrirala..valjda sam zato buncala..
mmm fin cajuc od hibiskusa s limunom i medom valjda..
nema majcine dusice..:/

e da, sanjah glavu..:/ i curu iz srednje..s kojom idoh u razred..on ju je htio u srednjoj..a ja sjedih s njom..vidjeh ju u pon u palachu..lijepa je ko i uvijek..bilo mi je drago vidjet ju..bile smo si dobre prije..vise nismo..:/ ne, nisam nikad gledala na nju poprijeko jer ju je on htio..to je glupo..niti nnjega gledam poprijeko jer me ne zeli..gledam sebe poprijeko jer sam glupa i mushy..jooj opet o tome..a sta kad mi je to jedini problem o kojem razmisljam..sto?? ma sto?? a nista, odi kokic..:/

n.p. dnb- 11 pjesma..masu zakon zvukica aww...../

evo majka priziva moje ime...

Post je objavljen 21.10.2004. u 13:15 sati.