Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supermiki

Marketing

Shop till you drop!

A girl loves her shopping.
Posve neplanirano (moj bankovni račun nije se NIKAKO tome nadao!), Mr. Man me odfurao u Deželu da si kupi neke stvarčice. A ja, ne budi ljena (!!) hop-hop na suvozačko, u znojnoj ruci stišćem karticu. PEGLAJ!! Jeeeeee!!!
Mislim da sam se potpuno razotkrila, jer u Zagrebu moja strast prema torbicama nije došla do punog izražaja. Šta će čovjek pomislit...hehe..Brijem da će "spakirat torbe" ;)
Zbilja ću promjenit mišljenje o muškarcima jer me Mr. Man nije ostavio u dućanu i otrčao na kavu/pivu nego je stoički podnio cijeli tretman, dodajući mi majice u garderobu..Whoooa Nelly!! Zar je to moguće? (počinje muzikica iz "Twilight Zone")

Moram priznat da sam shvatila kolko sam luda za '80-tima. Priznajem!! Gledam ove u BB kući kako đipaju na "Material Girl" i nemogu da ne razvučem osmjeh!! Znam da su '80-te bile "mračno doba mode i stila", ali muzički, izrodile su neke od vrhunskih glazbenika koji još i danas rasturaju ko stari! Prince, Madonna, Michael Jackson,...samo da nabrojim neke. To je bio pravi POP, ali ne nužno i Pop Corn (kuruza tipa N'Sync, Backstreet Boys)...Napravili su neke pjesme koje su bezvremenske ...Purple Rain, Cream, Material Girl, Girls just wanna have fun, Billy Jean... KLASICI!!

I da, Michael može grabat male dečke (budimo realni, i Platon je to radio), al što ga je majstor znao smjestit, da ga jebeš, to se nemože poreć.
Slijepa pjega na razdoblju '80-tih je moda. Sjetimo se prevelikih trajnih (moja majka ih je ponosno nosila, par godina bar), fudbalerke, majica sa jastučićima na ramenima, šoseva na volane, prevelikim kopčama na remenima, traper prsluka, špricanog trapera.... heeej..to su bili dani sonosa i plave.. :)

Al jebi ga, pošto izlazim iz ormara sa svojom tajnom...voljela sa svoje šoseke na volane, svoje majice sa jastučićima, štucne i svoje traper lajbeke...Eto! Nek se zna!!

Svi smo mi fashion victims, ovako ili onako. Ajmo to barem otvoreno priznat :P

Post je objavljen 21.10.2004. u 01:13 sati.