Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Uzoran student...lol

A eto, kako da se nazovem, kada sam tako dobar demonstrator da sam čak poslije prve grupe bio pušten, uz objašnjenje da su prelagane te prve vježbe i da ona (asistentica) može to sama obaviti. A pisat će mi se kao da sam bio sve tri grupe, isto tako i sutra za sve 4 grupe, a moram doći samo na zadnju i to zato da joj napravimo (ja i kolega koji je sa mnom demos) popis grupa i studenata...Eh, da, svaka grupa ima dva školska sata, a mi smo prema informaciji plačeni 16kn za školski sat...Dakle, genijalno, možda napokon skupim pa da kupim i imam SVOJE BUBNJEVE!!!
No, kada sam otišao, sreo u holu legu sa laptopom, lik naravno spojem na server koji, samo da se zna, ima 1gigabitnu vezu, tj protok podataka 100megabita u sekundi i malo vremena proveo s njim ,te nasisao jedan cijeli cd spotova ( 22 spota ) koje sam sve poskidao sa PunkRockVids, i jedan cijeli cd mp3ca, a poskidao sam :
Yellowcard - Ocean Avenue & One For The Kids, Goldfinger - Foot In Mouth (Live), Adam Sandler - They All Gonna Laugh On You & What The Hell Happened To Me (obožavam Sandlera, a na ovo stvarno okidam od smijeha), Green Day - American Idiot, Strike Anywhere - Exit English, Rx Bandits - Progress, Leftover Crack - Live, Tsunami Bomb - The Definitive Act, jedan divx Jim Carrey stand up showić i još nekih stvari pod "razno"...
U svakom slučaju prezadovoljan sam ulovom, upravo se sluša Goldfinger - San Simeon, nisam ni znao da su izdali live album, vidio sam samo da to nemam, stavio na download i sada kod kuće skontao da je live, i sada ga preslušavam. Prema očekivanju, fenomenalan je, a što drugo Goldfinger može biti.
Za sve ovo velika zahvala soulseeku, najboljem mjestu na cijelom netu, i preporuka za Charlotte da ga koristi da nađe Thursday jer tamo će ga sigurno naći, i ne samo to, ima stvarno svega što underground scena može izbaciti i obožavam taj program/share mjesto.
Drago mi je i vidjeti da se naša frulica mira lagano vraća na blogić ( miss you babe :-o), piši malo, fali nam to da malo pročistimo dušu...
I da, još uvijek nisam fulao ni minute ijednog predavanja, dakle još držim do onog "faks na prvo mjesto" i zadovoljan i uistinu se dobro osjećam...Nadam se da to nije znak da lagano postajem geek :)))
np Goldfinger - Mable ... evo upravo sada meni najdraža njihova, baš lijepo od njih :)))
Sutra ne idem na Belfast Food, ne bi bilo dobro fulati dva treninga u dvorani koju k tome i plačamo, a idući tjedan ju zbog ska koncerta sigurno ostavljam bez moga prisustva, tako da...Eto, to je sve za danas...čitamo se...

Post je objavljen 20.10.2004. u 22:47 sati.