Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kemoterapija

Marketing

KANDIDIRAJMO BLOGOVICU ILI BLOGOVCA ZA PRH!

Presedan balzamira princip, napisao je svojedobno Benjanim D' Israel, svakako jedan od velikih engleskih umova, kojeg ne volim kao konzervativnog političara, ali mi je drag kao pisac, jer je uvjerljivo znao napisati svoje zanimljive poglede na visoko društvo; izvrsno je opisivao društvene sukobe svoga doba; a nije bio loš ni kao putopisac.
Bio je elegantan čovjek lijepoga lica, uredno počešljane duge kose, mirnih očiju, inteligentnog čela, pravilnoga nosa, pomalo ciničnih usta, malkice isturene brade s kratkom, mi bismo rekli kozjom bradicom. Za nj kažu da je možda i značajniji engleski političar od Pitta mlađega, ali to ovdje nije tema. Jednostavno mi je ta njegova misao izletjela odnekud i brzo sam je prihvatio i odmah pribilježio da mi se opet negdje ne skrije u klačini moje glave.
Dakle, što hoću?
Hajdemo biti malo ozbiljni i istaknuti svoga kandidata za Predsjednicu-ka Republike Hrvatske!!!
Vidim, mnogi se javljaju, pa zašto ne bismo i mi.
I što bi falilo da imamo nekoga tko nije politička organizacija ili ispijač kave u svim razdobljima ili nogometni trener ili kako li je ime onom Letici ili čovjek s dva prezimena, to jest Ivić pa i Pašalić... i ostali sebeljupci i sebeljubičice.
Zašto naša Jadranka Kosor ne bi bila Ptica, Anne, ona fesela mala Ifka, a naš Mesić Scorpy, Markiz de Sade Ili Poslije, Papa Raco, Eugen Vidrić ili bilo tko drugi?
Držim da bismo do sredine idućega tjedna mogli skupiti 10.000 potpisa.
Ima nas dosta i valjalo bi pokušati. Ako ni zbog čega, onda zbog reklame. Koja bi to opća hrvatska radost bila kad bi osvanuli naslov. BLOG ISTAKNUO SVOGA KANDIDATA ZA PREDSJEDNICU-KA HRVATSKE!
Pa sve one televizije i ostale javne i privatne tribine!
Valja nam se samo složiti oko kandidatkinje ili kandidata i evo sjajne priče. Naravno, naš kandidat ne bi smio biti stariji od 4 banke. Ja sam istakao svoje kandidate, a tako mi je svejedno tko će to biti. Jedino je mjerilo da se na ovom virtualnom prostoru dokazao.
Naime, mnogi misle da se svaki kandidat mora negdje dokazati. Gdje se Mesić to dokazao? Gdje Jadranka? Gdje ostali? Ćiro se dokazao barem u Francuskoj.
Svaki Predsjednik puno troši. Od grijanja, telefoniranja, tjelesnih čuvara, šofera, savjetnika, kuharica, putnih naloga i što ti ja znam čega sve ne. Ostalo im rade stručne upravne službe, kojima je, u pravilu, svejedno tko je predsjednik. Oni rade svoj posao. Radili bi ga i kad bi predsjednik bila Megi ili Drito Konjsko Božanstvo!
Eto, zato sam počeo ovaj tekst s presedanom. Učinimo presedan i balzamirajmo princip.Pa, učinimo ga.
Kandidirajmo neku našu damu ili gospodina za idućeg stanovnika Predsjedničkih dvora!!!


Post je objavljen 20.10.2004. u 16:27 sati.