Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/necastivi

Marketing

Jucerasnje novine

Evo me, tu sam, sjedim ubijen svim dopustenim i nedopustenim sredstvima, svih boja oblika, mirisa i nacina konzumacije i slusam gregorijanske korale.
Da, dobro ste procitali, gregorijanske korale (ako sam dubre ne znaci da nemam sluha), ali ne pomaze ni to.

Ne pomaze nista da se prestanem diviti mudrosti nasih politicara.

Upravo sam se uspio dokopati jucerasnjih novina, jer je ona kurva od susjeda izgleda prokuzila da imam kljuceve od njegovog kaslica pa mu sad zvone kad ih donesu, a on odmah trci ko oparen. No nema veze, zar je on mislio da JA ne znam dokle seze njegovo prijateljstvo sa Baricom s treceg kata, o naivne li budale. To cu servirati kad me pozove da se pohvali da ce postati tata (to sto ce njegova zena postati majka , to ce zaboraviti napomenuti iako je sigurnije da ce ona postati mama nego on tata), naime zena mu je trudna i jos to nisu obznanili (nadam se da vam ne prolazi kroz glavu pitanje kako ja to znam, JA znam sve i u svemu imam svoje prste, a ponekad i ostale organe). A, u duhu dobrosusjedskih odnosa planira to napraviti u subotu, tako sto ce pozvati svoje drage susjede na casicu dvije i koji kanapeic (medu njima i mene, ali ja bih se ionako pojavio). On je inace iz ugledne katolicke obitelji, zena mu je bila nevina do braka i on joj je prvi (mos si mislit, prvi te veceri), prvi put su se pojebali prve bracne noci, visoko su obrazovani oboje i oboje idu u crkvu redovito kad je najveca guzva. Godinu dana su u braku i ovo im je prvo dijete (i posljednje).

Bit ce predivno vidjeti kad mu u tom zgodnom drustvancu naivno postavim pitanje jel Barica zna (nju naravno u svoj svojoj paranoji nece pozvati). Kako cu se beskrupulozno nasladivati kad Maja (to mu je zena) bude pitala zasto bi Barica trebala znati, a njemu se obrazi pocnu puniti krvlju i poprime predivnu crvenu boju, srce mu pocne tuci kao da hoce iskociti, a grlo mu se sasusi tako da ne moze reci ni onu najprozirniju laz koju je u stanju smisliti...., jebale ga novine.

Opet sam odlutao, da se vratim na ono sto me je tako zadivilo i ponukalo da napisem ovo sto pisem.

Odmah na drugoj stranici upala mi je u oci fotografija naseg milog i mirnog ministra Zuzula i naslov «U NATO vec dogodine?». U mislilackoj pozi s kaziprstom na sljepoocnici on izjavljuje kako cemo ako ne 2005. onda sigurno 2006. godine postati clanovi (Hrvati inace vole biti clanovi svega i svacega osim knjiznica).
Odmah sam se odusevio njegovom promocurnoscu i inteligencijom, te voljom da promptno pomogne ovoj nasoj napacenoj zemlji. Da je samo dan prije dao tu izjavo ne bi ni piloti strajkali jer imaju neispravne avione i 3500 kuna placu.
Ne bi sigurno, jer bi znali da ce dogodine u NATO, ko bi lud onda strajko, onda ce bit para i aviona.
Onda ce nam i turizam procvjetat, jer ce se na internetu moci skinuti filmovi odrubljivanja glava Hrvatima i onda ce svi cut za tu lijepu Hrvatsku.
Gledam to i mislim si da bi zbog njega trebalo ozakoniti kloniranje i napraviti jos Miomira pa cemo svi zivit u blagostanju.

Sljedece sto me je zadivilo je podatak da je svaka sesta radnica spavala sa sefom. Kako svatko od vas ima nekog sefa od sada ce biti napeta upoznavanja decka i cure s njihovim obiteljima (jos jedan od predivnih hrvatskih obicaja).
Zamislite samo dolazi veliki dan kad ce se svi naci. Ona, dvije mame, cetiri bake to je vec sedam, a ako jos netko od njih ima sestru, dvije eto belaja I muski su s njima naravno, ali njih nisam pobrojavao jer njih sefovi nisu jebali u tolikom broju.
Svi ce sutjeti i pogledavati koja bi mogla biti ta sto se je kresnula sa sefom, koja je to kurva sto se jebe u uredu ili za sivacim strojem.

Moje predvidanje je da ce postati trazenije cure koje ne rade, tako da decki budu sigurni da se nije pojebala sa sefom, a moj prijedlog je da cekate barem da babe poumiru i da tu veselicu pokuste svesti na bar pet zena (dok se statistika ne promijeni), cisto radi mira u kuci
Pa sad vi recite da vam Necastivi nikada ne pomaze

Veseli me jos i to sto ce klinci kad ih budes pitao sto ce biti kad narastu vikati sef umjesto pilot kao dosada, sto je i logicno, jer sada vidimo da su im i tate najvjerojatnije sefovi.
Pa sad vi recite da Necastivi ne voli djecu.
.

Ne da mi se vise trabunjati, idem napraviti neko zlo, ali znajte da vas motrim pozorno.


Voli vas vas Necastivi!!!!


Post je objavljen 20.10.2004. u 15:19 sati.